Mit tegyek? Teljesen felőröl ez a betegség!
Szia!
Nekem lenne egy javaslatom,lehet picit elsőre furcsának tűnik,de lehet kikéne vizsgáltatni hogy nem vagy-e esetleg lisztérzékeny.ezt csak azért mondom,mert lam is kiderült,és előtte én is állandóan Candidás voltam,mindig volt valami nyűgöm.A Camdida gomba rengeteg mindentől kijöhet,de sajnos amiket leírtál,női panaszokat,beletartoznak ebbe a betegségbe,nem kell feltétlenül hasfájás.A másodikk ami nagyon fontos lenne hogy csinálni kéne egy kúrát,hogy kiírtsd a gombákat,ez elég nehéz,mivel lekell mondani a sok cukorról,de hidd el megérheti!Ajánlani tudom a grapefriut cseppet is,ami nagyon jól írtja ezeket a kis dögöket.:D ne keseredj el!irány gasztróenterólogus,ha kell még ajánlani is tudok egy nagyon rendes orvost.Remélem mihamarabb rendbe jösz!:)))
Grapefruit-csepp, Ezüstkolloid, Medveszőlőlevél-tea együtt. Neten rendelhető.
A medveszőlőlevelet mindenképpen próbáld ki, édesítsd , tegyél bele citromlét. Velem ugyanez volt, rajtam nem tudtak segíteni, annyi külömbséggel, hogy nekem a felfázás után jött ki a gomba. A medveszőlőlevél viszont VÉGLEGESEN megszabadított a candidától! Már nagyon ritkán iszom, és csak felfázásra.
Nekem is fájt a szex, és csak veszekedtünk, hogy menjek nőgyógyászhoz, holott tök értelmetlen.
Kitartás és gyógyulj meg!
Nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek a válaszokat,és a segítséget!Én még a 20-as éveim elején járok,nagyon igényesnek és ápoltnak tart a környezetem.Már arra is gondoltam,hogy talán a sok intim mosakodószer,és törlőkendő is rásegített a betegségre...
Tudjátok,nagyon elkeserít,hogy ennyit kell szenvednie egy nőnek,és úgy,hogy már mindent kipróbáltam,odafigyeltem mindenre!
Egyet értek mindkettőtökkel,valóban ki kell próbálnom a grapefruit cseppeket!Nem veszíthetek vele,max a candidát! :)
Az ezüst kolloidtól félek,mert azt hallottam,hogy sárgaságot okoz!A medvés teáról még csak most hallok először,de be tudom szerezni szerintem,mert van a közelben biobolt,és sok természetgyógyász patika is! :)
Nagyon szépen köszönöm mégegyszer,és indenképp írok,hogy van e javulás!
Ui:Még annyi kérdés,hogy az a tea mennyibe kerül kb?
Én is évek óta szenvedek, teljesen kivizsgáltak ,az összes leletem negatív rengeteg pénzt költöttem, és költök rá eredménytelenül.Nekem ami egy ideig segitett a GINEVAC injekció az elsö kúra után kb 1 évig tünetmentes voltam.Aztán kezdődött előről(a második kúra nem volt hatásos) most a LADYVITA hüvelykupot akarom kipróbálni,jókat irnak róla hátha...... Nem vagy egyedül..
A ginevacot kimondottan krónikus hüvelygyulladásra ajánlják, nekem az immunologián irták ,de nőgyógyász is fölirhatja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!