Mit tegyek? Teljesen felőröl ez a betegség!
Nekem is ezek a problémáim,én is nagyon régóta szenvedtem.Megvettem Papp B. János könyvét a candidáról és azt áttanulmányozva teljes életmódot változtattam.Kezdetben nehéz volt ,de már belejöttem.A betegség közepén kiderült,hogy lisztérzékeny vagyok és azzal együtt tartom be a candida kúrát.Sokkal jobban érzem magam.Sokat jártam én is nőgyógyásznál sok kúpot és krémet kipróbáltam, de mindig visszajött.A hüvelygombásodásra ecettel kel egy héten egyszer irrigálni.1 liter langyos vízbe kell tenni 4 evőkanál 10%-os ecetet és ezt kell használni az irrigálóban.Először féltem tőle,de még csípő érzést sem éreztem.Elmúlt azóta a hüvelyi candidám és a szexuális életem is helyrejött.
Nem eszem tojást,gyümölcsök közül a citromot és a grapefruitot eszem,rizsliszttel főzök,ecetet és élesztőt nem használok,nem eszem semmilyen cukor tartalmú dolgot még édesítőszereset sem,csak csirke és pulyka húst fogyasztok.Zöldségek közül nem eszem gombát,sütőtököt,zöldborsót,sárgarépát és kukoricát.
Sok receptet dolgoztam már ki.Teából zsurlót,csalánt és fűzfakérget egy-egy zacskóval kell összekeverni és naponta 2 litert meginni belőle.Forrásban lévő vízbe másfél evőkanálnyit kell tenni a keverékből és 2 órát állni hagyni.Az Antal Vali oldalán is sok minden jót lehet olvasni.
Szia!
Köszönöm érdeklődésed!Őszintén:Ugyan az minden! :(
Voltam másik orvosnál,és felírt 2 gyógyszert...kiváltottam,de már nem bízok semmiben.
Őszintén együtt érzek veled, én is rengeteget szenvedtem. Ami nekem bejött végül, az a Pevaryl kúp.
De a legtöbb nődoki sajnos csak arra figyel, hogy felírjon valamit, ami kiirtja a bacikat/gombákat, de arra már nem, hogy vissza is állítsa utána a hüvely természetes flóráját, ami hosszú távon megvédi az újabb fertőzésektől. Ezért az (akármilyen) gomba/baktériumölő kúp után pár nappal érdemes olyan kúpot is használni legalább egy hétig, ami tartalmaz tejsavbaktériumot (ami fenntartja a hüvelyflórát)! Kérj gyógyszerésztől tanácsot, hogy melyik az a kúp, ami tejsavbaktériumot tartalmaz. Nekem erre bejött pl. a Gynophilus. Hosszú évekig küszködtem, az én szexuális életem is megsínylette, mire ezt sikerült magamnak kinyomozni. Remélem, neked most már hamar megoldódik a problémád! (Olyanokat már nem is említek, hogy tanga- és műszálas bugyi kerülendő, menstruációkor a lehető leggyakrabban cserélni a betétet+kerülni a tampont, ha csak lehet, szappannal tilos odalent tisztálkodni, sima víz bőven elegendő, felöblögetni pedig végképp szigorúan tilos....) Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!