A lehető legrosszabb döntést hoztam amikor ezt csináltam. Most akkor nagy baj van igaz? Bővebben lent?!
Elöször is nem tudom, mit akartál volna ezzel az akcióval elérni, mert semmi értelme sincs, de nem ez a lényeg, összeveszés miatt NEM SZEDÜNK be semmilyen gyógyszert.
Másodszor gondolj arra, hogy a védettséged felborult, tehát mindenképpen más módon kell védekeznetek egy ideig.
Harmadszot menk el nögyógyászhoz és vele beszéld meg, hogy mit tegyél, mert neki van a lgeátfogóbb ismerete ilyen téren. Elöfordulhat, hogy pár hónapos szüneet javasol, hogy rendezödjön a hormonrendszered, de az is lehet, hogy másik, megfelelö fogamzásgátlót ad.
Basszus...
De öngyilkos akartál lenni fogamzásgátlóval, vagy mi a fene???
A tanárodnak amúgy igaza van, olyan mintha eseményutánit vettél volna be. A levelet szedd végig, ne hagyd a közepén már abba. Azt támogatom, hogy ne szedd többet ha ekkora ésszel áldott meg a sors.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!