Ha megjön a menstruáció akkor én nem merem elmondani az anyukámnak. Ti hogy mertétek vagy hogy mondtátok neki? Juj, az lenne a legrosszabb ha az iskolába jönne meg!
Figyelt kérdés
2010. febr. 1. 17:02
1/16 anonim válasza:
nekem szerencsére nem a suliban jött meg.....hanem éjszaka és egyszerűen lementem anyu már fenn volt és elmondtam neki h mi történt....ő röviden elmagyarázta a betét használatot meg ilyesmi és ennyi.....szerintem nyugodtan mond el neki nincs mitől félned ő az anyukád :)
3/16 anonim válasza:
Én is egyik délután vettem észre amikor először megjött, aznap nem szóltam anyumnak, hanem csak a legjobb barátnőmnek, de később elmondtam neki is és nemvolt belőle semmi ciki, ez egy teljesen természetes dolog... Már anyám is elmondta apámnak (állítólag) és nem találtam cikinek. :D Remélem segítettem. :)
4/16 anonim válasza:
Engem olyan hirtelen ért, hogy rögtön elmondtam. Reggel volt, odamentem anyához, segített és ennyi. Ne félj tőle, az anyukád...
5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!Sokat segítettek!!!
2010. febr. 1. 17:18
6/16 anonim válasza:
Először meglepetésként ért, hogy véres a bugyim, pedig számítottam rá, hogy hamarosan meg fog jönni, hiszen a sredülés minden más jele is mutatkozott már (mellnövekedés, fanszőrzet stb). Elmondtam anyunak, ő pedig megmutatta, hogyan használjam a betétet. (Még alig múltam 10 éves.)
Nem volt ciki.
7/16 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!!!!!
2010. febr. 1. 18:14
8/16 anonim válasza:
én nem mertem elmondani neki, nem tudom miért, talán szégyelltem, a barátnőim segítettek betétet vásárolni, és mindig elsunnyogva dobtam ki a betéteket. anyukám nagyon ideges volt kb 2 évig, mert nem tudta miért nem jött még meg. sztem mond el neki.
9/16 A kérdező kommentje:
Oké!!!Köszi a választ!
2010. febr. 1. 18:26
10/16 anonim válasza:
Nekem úgy volt, hogy görcsöltem mint a szar és anyu gondolta hogy mi a helyzet, feljött a szobámba és elmagyarázott mindent. nem én kezdeményeztem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!