Ha megjön a menstruáció akkor én nem merem elmondani az anyukámnak. Ti hogy mertétek vagy hogy mondtátok neki? Juj, az lenne a legrosszabb ha az iskolába jönne meg!
Figyelt kérdés
2010. febr. 1. 17:02
11/16 anonim válasza:
Miért ciki kimondani, hogy menstruálsz? Ez teljesen természetes dolog.
12/16 A kérdező kommentje:
Oké!!!
2010. febr. 2. 13:30
13/16 anonim válasza:
Én csak annyit mondam h, nagylány lettem.
Amm volt 1 olyan óránk az ofővel ahol csak csajok voltak és mondta h, sok lány itt kérdezi h h mondja meg az anyának.:P:D
14/16 A kérdező kommentje:
Köcce!!!!Hát igen!!:D
2010. márc. 2. 20:08
15/16 anonim válasza:
Szia!Nekem pont ma jött meg ,de semmi gáz nem volt mert adott az egyik barátnőm betétet.Én egy sms-t írtam anyukámnak, hogy megjött :D.
16/16 anonim válasza:
Nekem még nem jött meg,de tudom,hogy hogyan mondanám el 2 szó:Anya megjött Ö ebböl röktön tudni fogja ,hogy miröl is van szó.Bár ha jól tudom ennek vannak jelei is.Hogyha azok megjönnek akkor azt is el kell mondani,mert ha a suliban jön meg az gáz.Mindenesetre nem kell félned,mert ez a felnőtté válás része.Természetes dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!