Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez normális rákszűrés után?

Ez normális rákszűrés után?

Figyelt kérdés

Picit buta kérdés,de komolyan kérdezem.Ma voltam más okokból nődokinál,de megcsinálta a rákszűrést is.(Még szűz vagyok.)

Ahogy most este helyeztem fel a hüvelykúpot éreztem hogy sokkal tágabb vagyok,mint voltam.

Ez a vizsgálat miatt van?Mindenkinek ilyen utána?

Köszi :)

2012. febr. 18. 02:24
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Amúgy egésznap hasi fájdalmaim voltak,ez is amiatt?
2012. febr. 18. 02:30
 2/13 anonim válasza:
Az, hogy tágabb vagy az nem a rákszűrés miatt van. Én is voltam 1 hónapja, nem vagyok már szűz, de van olyan amikor tágabb vagy szűkebb a hüvely. Ez normális.
2012. febr. 18. 02:57
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ!!!Értem,csak ilyet még sosem tapasztaltam.Gondoltam a kütyük miatt tágult,mert eddig csak tampon járt ott.
2012. febr. 18. 03:12
 4/13 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a tampon miatt tágult a hüvelyed.
2012. febr. 18. 06:51
 5/13 A kérdező kommentje:

Milyen tampon?

Nem,most lett ilyen.Mikor benyúltam akkor éreztem.De látom nem érthető

2012. febr. 18. 14:51
 6/13 A kérdező kommentje:
Még mindig nagyon tág.Ez most így marad???Nemakarom.Mintha nem is lennék már szűz.Lehet szüzen nem kellet volna rákszűrés...
2012. febr. 22. 01:45
 7/13 anonim ***** válasza:
egyáltalán szóltál az orvosnak, hogy még szűz vagy? És mi indokolta, hogy rákszűrésre menjél? A kacsával való tágítás lehet, hogy okoz ilyen tünetet. Nyugi vissza fog állni. Milyen kúpot kaptál?
2012. febr. 22. 07:26
 8/13 anonim ***** válasza:

Mi a fenének kell rákszűrés szüzen??? Te kérted?

Hány éves vagy?

2012. febr. 22. 10:12
 9/13 anonim ***** válasza:
Igen normális szerintem,majd vissza áll. De egyébként a szűz lányokon nem végeznek rákszűrést...kellett volna szólni a dokidnak,hogy szűz vagy még.
2012. febr. 22. 10:54
 10/13 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy nem szóltam neki ? És nem is rákszűrésre mentem,hanem panaszom volt,de azt is megcsinálta.Nem kell támadni.20 éves vagyok.
2012. febr. 22. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!