Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ki gondolja azt, hogy normális...

Ki gondolja azt, hogy normális, ha rákszűrés után vérzik az ember?

Figyelt kérdés
3x voltam eddig rákszűrésen. Az első alkalommal nem volt gond, nem véreztem meg semmi. 2. alkalommal viszont már igen, akkor a dokinak feltűnt és rám akarta kenni, hogy menstruálok, holott akkor már félidőben jártam és rendesen szedtem a fog.gátlót. Most harmadszorra megint hozzá kerültem és most is véreztem egy teljes napig. Szerintem ez nem normáis, hiszen a rákszűréskor épp csak a nyálkahártyát dörzsölik meg, ugye? Vannak ismerőseim akik szerint ez normáis, de szerintem nem. Inkább a doki volt durva. Ki ért egyet velem?
2011. dec. 18. 14:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én sose véreztem. De állítólag normális egy pici vérzés.
2011. dec. 18. 14:35
 2/11 anonim ***** válasza:

figy,nekem is volt h véres lett a pálca,azt mondta h érzékeny a méhem,vagy vérzékeny,aztan ennyi,de p2 lett.

de fájdalmat éreztel vagy semmit?ahogy levette.

lehet megsértett vmit.

2011. dec. 18. 14:36
 3/11 A kérdező kommentje:
Amikor először véreztem ennél a dokinál akkor semmit nem éreztem, ő szólt, hogy szerinte megjött. Viszont most nagyon fájt már az is, ahogy a kacsát elkezdte szétnyitni és rendesen egy napig véreztem úgy, hogy tiszta vér lett a tisztasági :/
2011. dec. 18. 14:41
 4/11 anonim ***** válasza:
Fájt, mikor csinálta?
 5/11 anonim ***** válasza:
Akkor menj másik orvoshoz.
 6/11 anonim ***** válasza:
Sürgősen váltsál orvost, gondolom fertőzést nem talált, mert attól lehetett a fájdalom, amúgy meg az orvos volt durva. Normális esetben csak egy kis csiklandozást kéne érezned, amikor veszi a kenetet, nem fájdalmat.
2011. dec. 18. 14:42
 7/11 anonim ***** válasza:
persze, hogy nem normális
2011. dec. 18. 14:46
 8/11 A kérdező kommentje:
Az lesz, de végülis az én hibám, hogy most nem úgy kértem az időpontot, hogy csak hozzá ne :S Az meg, hogy durva az az ő hibája, most tudtam meg, hogy a város egyik legrosszabb hírnevű nődokija.
2011. dec. 18. 14:47
 9/11 anonim ***** válasza:

Egyetlen egyszer történt velem ilyen.

Magándoki,és gyakornok volt nála.Jóban vagyunk,megkérdezte,hogy engedném-e hogy a gyakornok csinálja a rákszűrést,meg persze ő is vesz le,biztos ami biztos.

Mondom rendben,én nem irtózom a nődokitól,nem is fáj,csinálja,gyakorolni ugyis kell.

szegénynek megremegett a keze,és megvágott belül picit,ugyhogy ömlött belőlem a vér.

A doki nem gyözött elnézést kérni,hogy ilyen még nem volt.

Végülis 10 perc múlva már nem volt semmi,és utána sem volt semmi,de akkor sem normális.

Egy gyakornoktól még elfogadható hogy meginog a keze,de egy orvostól nem.

Ne menj hozzá többet

2011. dec. 18. 14:55
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem értelek!!!!!

Magán doki, egy kalap pénzt fizetsz neki és ő van olyan pofátlan, hogy gyakornokot is fogad a rovásodra--az ő hasznára... ás ez téged egyáltalán nem zavar!!:????

akoor miért nem a klinikára jársz? INGYEN !!!

2011. dec. 20. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!