Létezik itt egyáltalán olyan nő, akinek jó a rákszűrés-eredménye minden évben, nincs gombája, és normális szexuális életet él?
Szia!
Igen, én ilyen vagyok. P2 a rákszűrésem eredménye, férjnél vagyok, normális szexuális életem van, nem fáj, nem szúr, nem görcsöl, nincs gombám, nem is volt és egyszer volt kb. 10 éve méhszájsebem. De egy 3 alkalmas ecsetelés a dokimnál megszüntette.
Szerintem azért gondolod, hogy minden nőnek baja van, mert akinek nincs semmi panasza az nem fog ide irni. Minek irjon, ha semmi baja?
Ja. És a 14-15. napon kicsit erősebb a folyásom a peteérés környékén. Más panaszom nincs. És még fogamzásgátlót sem szedek. Soha nem szedtem.
egy 34 éves anyuka
Szia!
24 éves vagyok, két gyerekem van és nekem sincsenek panaszaim. 17 éves korom óta évente megyek rákszűrésre és minden évben p2 az eredmény. Gombám és méhszájsebem sem volt még, úgy látszik nagyon szerencsés vagyok.
nálam is minden rendben van.
p1-es volt mindig is, nincs hpv-m, gombám 3* volt, 30 vagyok. bár nem szexelek rendszeresen, épp most sincs barátom.
méhszájseb? gondolom nincs. honnan lehet tudni, ha van? van valami tünete?
szerintem a legtöbb nőnek nincsenek ilyen gondjai, mint HPV, meg kóros sejtek. max. néha gomba.
énis így vagyok ezzel, kicsit hipohonder is, ezért sok mindennek utánaolvastam már, és azért járok ide, hátha tudok hasznos tanácsokat adni. de amiket itt olvastam, engemis rendesen elijesztettek az évi rákszűréstől, olyannyira h idén még nem mertem elmenni. meg ez a folyás probléma is, nekem anno aztmondta a nőgyógyászom, h a folyás természetes dolog, megis vizsgált és semmi bajom nemvolt. azóta ugyanolyan a folyásom, de mivel itt olyanokat is hallani h a folyás nem természetes, meg méhszájseb is okozhatja, meg ilyen és olyan fertőzés, hát azóta félek...
pedig eddig tökjól megvoltam énis, semmi bajom, eredményeim p2esek, 24 vagyok, se fertőzés, se gomba, se semmise, de ezekután megmár kitudja, lehet már rákos vagyok, mer van folyásom, csak az orvos nemvette észre...:S
igen, ezt énis tudom, hogy "bebeszélhetek" magamnak egy betegséget, ami beis következhet. jártam már így, csak szerencsére nem ilyen "nőibajokkal"
és ezen már énis gondolkoztam, h töröltetem magam erről az oldalról is :D mer kezdi megrontani a mindennapjaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!