Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Létezik itt egyáltalán olyan...

Létezik itt egyáltalán olyan nő, akinek jó a rákszűrés-eredménye minden évben, nincs gombája, és normális szexuális életet él?

Figyelt kérdés
Vagy már mindenki méhszájsebes, gombás, hpvs és p3-as eredményű?
2009. júl. 18. 00:20
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Igen, én ilyen vagyok. P2 a rákszűrésem eredménye, férjnél vagyok, normális szexuális életem van, nem fáj, nem szúr, nem görcsöl, nincs gombám, nem is volt és egyszer volt kb. 10 éve méhszájsebem. De egy 3 alkalmas ecsetelés a dokimnál megszüntette.

Szerintem azért gondolod, hogy minden nőnek baja van, mert akinek nincs semmi panasza az nem fog ide irni. Minek irjon, ha semmi baja?

Ja. És a 14-15. napon kicsit erősebb a folyásom a peteérés környékén. Más panaszom nincs. És még fogamzásgátlót sem szedek. Soha nem szedtem.

egy 34 éves anyuka

2009. júl. 18. 00:50
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

24 éves vagyok, két gyerekem van és nekem sincsenek panaszaim. 17 éves korom óta évente megyek rákszűrésre és minden évben p2 az eredmény. Gombám és méhszájsebem sem volt még, úgy látszik nagyon szerencsés vagyok.

2009. júl. 18. 00:53
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
én 20 vagyok, eddig nekem is minden rendben volt a szűrésnél, egyszer nem volt fertőzésem, gombám. szerintem ez is alkatfüggő.
2009. júl. 18. 01:31
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
18 vagyok, nekem a rákszűréseim mindeig jók, csak az a fránya gomba jön elő mindig, de már megleltem a megoldást :)
2009. júl. 18. 07:56
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

nálam is minden rendben van.

p1-es volt mindig is, nincs hpv-m, gombám 3* volt, 30 vagyok. bár nem szexelek rendszeresen, épp most sincs barátom.

méhszájseb? gondolom nincs. honnan lehet tudni, ha van? van valami tünete?

szerintem a legtöbb nőnek nincsenek ilyen gondjai, mint HPV, meg kóros sejtek. max. néha gomba.

2009. júl. 18. 10:31
 6/10 A kérdező kommentje:
Megnyugtató, hogy nem mindenki beteg. Szerintem az egészsegesek nem nagyon nezegetik ezt az oldalt. az en eredmenyeim is jok, de annyi mindent olvasok itt, hogy minden evben rettegek a vizsgalattol, vajon eppen milyen fertozest, gombat talalnak nalam. Aktiv nemi eletet elek, 30vagyok.Az ember szive megtelik felelemmel...
2009. júl. 18. 10:51
 7/10 anonim ***** válasza:
44%

énis így vagyok ezzel, kicsit hipohonder is, ezért sok mindennek utánaolvastam már, és azért járok ide, hátha tudok hasznos tanácsokat adni. de amiket itt olvastam, engemis rendesen elijesztettek az évi rákszűréstől, olyannyira h idén még nem mertem elmenni. meg ez a folyás probléma is, nekem anno aztmondta a nőgyógyászom, h a folyás természetes dolog, megis vizsgált és semmi bajom nemvolt. azóta ugyanolyan a folyásom, de mivel itt olyanokat is hallani h a folyás nem természetes, meg méhszájseb is okozhatja, meg ilyen és olyan fertőzés, hát azóta félek...

pedig eddig tökjól megvoltam énis, semmi bajom, eredményeim p2esek, 24 vagyok, se fertőzés, se gomba, se semmise, de ezekután megmár kitudja, lehet már rákos vagyok, mer van folyásom, csak az orvos nemvette észre...:S

2009. júl. 19. 01:20
 8/10 A kérdező kommentje:
nekem is ilyen felelmeim vannak, de az nem jo, mert a felelmek valosagga valnak, mert annyira athatja a gondolatainkat.legjobb lene letiltani magam a nők egeszsege temarol.
2009. júl. 19. 02:00
 9/10 anonim ***** válasza:
72%

igen, ezt énis tudom, hogy "bebeszélhetek" magamnak egy betegséget, ami beis következhet. jártam már így, csak szerencsére nem ilyen "nőibajokkal"

és ezen már énis gondolkoztam, h töröltetem magam erről az oldalról is :D mer kezdi megrontani a mindennapjaim.

2009. júl. 19. 02:27
 10/10 anonim ***** válasza:
jaj csajok, ne parázzatok már. amugy attól,mert még törlitek magatokat, ugyanugy tudtok olvasgatni, nem regisztrltként is :). Ami téma meg szörnyű, azokat ne olvassátok el.
2009. júl. 19. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!