Fertőzésem lenne? Sárgás trutyis folyásom van és nagyon ragad meg büdös is néha.
Figyelt kérdés
Sziasztok! 12 éves vagyok.És még nem jött meg.Mostanában 1-2 hónapja sárgás ragacsos folyásom van. Már több mint másfél éve van fehérfolyásom de ez most más. Szerintetek elkaptam valamilyen fertőzést? anyukám szerint nem. Már a barátnőimnek is volt hasonló de mégis zavar a szaga. Tanácsot kérnék! Nyáron el fogunk menni nőgyógyászhoz ha nem múlik el!2009. jún. 4. 13:55
1/5 anonim válasza:
ezt nem szabad halogatni, mert feljebb terjed a fertőzés a petefészkeidbe és még petefészekgyulladásod is lehet! irány a doki! nem veszítel semmit sem. a sárga büdös folyás igenis fertőzésre utal, semmiképpen sem normális. elég gáz hogy anyukád ezt scak ugy hadja, irány a doki!!!!
2/5 A kérdező kommentje:
de már másnak is volt ilyen. anyu szerint ez a menzesz előjele is lehet. De azért köszi a tanácsot. Megfogadom
2009. jún. 9. 13:45
3/5 anonim válasza:
ez fertőzés!!!nekem is volt ilyen folyásom ,amikor hasonló korú voltam ,mint te..engem nem vettek akkor komolyan és évekig küzdöttem a gomba ellen ,de még ma is gyakran visszatér ,mert akkor nem kezeltek normálisan..
20/L
5/5 A kérdező kommentje:
Semmi különös nem lett különben, azóta megjött és a ciklusok között ugyanúgy van darbos folyás
2009. okt. 30. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!