Chlamydia fertőzésem van. Az már jó jel, hogy más a folyásom?
Elmentem dokihoz azzal a panasszal, hogy fájdalmas a szex, és néha picit vérzek is utána. Vett kenetet, chlamydiat diagnosztizált. Irt ki nekem is meg a páromnak is 3 hetre antibiotikumot, meg hüvelytablettát, ami rendbe teszi a hüvelyflórám. Már két hete szedem, nem volt szex sem, nehogy baj legyen. Neten olvastam, hogy ez szinte majdnem tünetmentes, csak néha van ilyen hatása, hogy fájdalmas szex, kicsi vérzés és ilyen nyúlós, átlátszó folyás. Ezzel a folyással nem foglalkoztam, mert olvastam róla, hogy normális, ha ilyen állagú, meg szaga sem volt...szóval nem tulajdonítottam ennek nagy jelentőséget, mert már regebb óta ilyen szokott lenni, ciklustol fuggoen több kevesebb, más állagú, néha pedig ilyen nyúlos. Két hete szedem az antibiotikumot és ez a folyás megváltozott, teljesen más állagú. Ez már jelentheti azt, hogy kezdek kigyógyulni? Jövő héten megyek dokihoz, megint vesz kenetet, szóval ujabb két hét, amire megtudom, hogy meg e gyógyultam. Nagyon nem szeretnék újra ilyen fertőzést, hogyan tudnám megelőzni? Azt egyáltalán nem tudom, hogy honnan szedtem össze, nemi uton terjed, de valahonnan el kell kezdodnie ennek a fertőzésnek. Mi veszelyes? wc, fürdő, törölköző??
Valaszokat előre is köszönöm
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!