Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyászhoz fogok menni de...

Nőgyógyászhoz fogok menni de nagyon félek? Mire számíthatok? 16/L

Figyelt kérdés
Nagyon sok pattanásom van és még nem állt be a menstruációm. A bőrgyógyász meg azt mondta hogy mindenképp menjek el nőgyógyászhoz de még sosem voltam.. És nagyon félek. Hogy mi fog történni meg egy idegen előtt levetkőzni.. meg igazából utálom ahogy kinéz a nunim.. Nagyok a nagyajkaim és szerintem nagyon nem szép, szégyenlem is.. És borotváljam le ? Melyik gáz ha leborotválom vagy ha nem ? Szerintetek ?
2012. febr. 16. 17:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
61%

"elég sok nő nődoki úgy van vele, h ő is minden hónapban menstruál/ évente vizsgálják kibírja, így r.hadtul nem kíméletes a pácienseivel."

El ne hidd ezt a butaságot!!!

Nekem mindig női volt, és a barátnőim többségének is, akik nagyon meg vannak elégedve velük. Sokkal könnyebb megbeszélni az esetlegesen nagyon "kínos" kérdéseket is, mert ők félszavakból is megértik amit mondani akarsz.

2012. febr. 17. 07:53
 12/23 anonim ***** válasza:

"Ne aggódj, a nőgyógyászt egyáltalán nem érdekli, hogy milyen a puncid"

Az elképzelhető, hogy a nőgyógyászt nem érdekli, de a KÉRDEZŐT érdekli az egész szitu.

Ki foglalkozik az orvos érdeklődésével?

2012. febr. 17. 08:45
 13/23 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem biztos, hogy a melleidet is átvizsgálja, ilyen fiatal korban még nem érdemes (mondja, aki nem vizsgálja).

-ha csinos vagy és férfi a doki, akkor nagyobb az esélyed a vizsgálatra-

2012. febr. 17. 10:42
 14/23 anonim ***** válasza:

Ne izgulj nagyon! Mindnyájan izgulunk az elején,később már nem annyira, de azért az soha nem múlik el.

Keress egy megbízható dokinénit, és ha beválik, akkor tartsd is meg.

Vigyázz, hogy ha fogamzásgátlót akarnak adni a pattanás és a "rendszeres" mensi miatt, mellékhatásai is lehetnek, sajnos. Ha nem NAGYON muszáj, akkor én nem szedném.

A borotválást egészségtelennek tartják, elképzelhető, hogy azért szólni fog, de remélhetőleg kultúráltan, csak tanácsot ad és nem dorongol le.

2012. febr. 17. 11:52
 15/23 anonim ***** válasza:
67%
fenéken át?na ne remélem az valami rossz vicc.most indulok nődokihoz,de el sem megyek ha a seggembe fog turkálni.
2012. febr. 17. 14:16
 16/23 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. megnyugtatóak voltak!! :) kicsit szerintem is furcsa ez a feneken keresztüli vizsgálat. biztos ott vizsgálnak ha még szűz vagyok? ez durva.. fogamzás gátlót meg nem szeretnék szedni meg szerintem fölösleges is addig amíg nem szeretkezek senkivel.
2012. febr. 17. 15:50
 17/23 anonim ***** válasza:

Szija,az utolsó válaszoló vagyok!

Elmentem ma a nődokihoz,szűz vagyok,és nekem még rákszűrést is csinált.Habár már 20 éves vagyok,lehet ezért.

Aműgy egyáltalán nem fáj,kicsit inkább olyan kellemetlen érzés,és kínos,ciki is.Végig rettentő zavarban voltam,éz izgultam,de mint látod túléltem :) Ne izgulj!

2012. febr. 17. 21:33
 18/23 anonim ***** válasza:
Na és nő volt a doki, vagy ffi? Fenekedet akkor nem bántotta?
2012. febr. 18. 12:29
 19/23 A kérdező kommentje:
utolsó előtti! férfi vagy nő volt a doki ? a fenekeden keresztül vizsgált ? :S
2012. febr. 18. 14:44
 20/23 anonim ***** válasza:
Hát én mindenképpen nőhöz mennék....
2012. febr. 18. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!