Nőgyógyászhoz fogok menni de nagyon félek? Mire számíthatok? 16/L
"elég sok nő nődoki úgy van vele, h ő is minden hónapban menstruál/ évente vizsgálják kibírja, így r.hadtul nem kíméletes a pácienseivel."
El ne hidd ezt a butaságot!!!
Nekem mindig női volt, és a barátnőim többségének is, akik nagyon meg vannak elégedve velük. Sokkal könnyebb megbeszélni az esetlegesen nagyon "kínos" kérdéseket is, mert ők félszavakból is megértik amit mondani akarsz.
"Ne aggódj, a nőgyógyászt egyáltalán nem érdekli, hogy milyen a puncid"
Az elképzelhető, hogy a nőgyógyászt nem érdekli, de a KÉRDEZŐT érdekli az egész szitu.
Ki foglalkozik az orvos érdeklődésével?
Egyáltalán nem biztos, hogy a melleidet is átvizsgálja, ilyen fiatal korban még nem érdemes (mondja, aki nem vizsgálja).
-ha csinos vagy és férfi a doki, akkor nagyobb az esélyed a vizsgálatra-
Ne izgulj nagyon! Mindnyájan izgulunk az elején,később már nem annyira, de azért az soha nem múlik el.
Keress egy megbízható dokinénit, és ha beválik, akkor tartsd is meg.
Vigyázz, hogy ha fogamzásgátlót akarnak adni a pattanás és a "rendszeres" mensi miatt, mellékhatásai is lehetnek, sajnos. Ha nem NAGYON muszáj, akkor én nem szedném.
A borotválást egészségtelennek tartják, elképzelhető, hogy azért szólni fog, de remélhetőleg kultúráltan, csak tanácsot ad és nem dorongol le.
Szija,az utolsó válaszoló vagyok!
Elmentem ma a nődokihoz,szűz vagyok,és nekem még rákszűrést is csinált.Habár már 20 éves vagyok,lehet ezért.
Aműgy egyáltalán nem fáj,kicsit inkább olyan kellemetlen érzés,és kínos,ciki is.Végig rettentő zavarban voltam,éz izgultam,de mint látod túléltem :) Ne izgulj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!