Csak csajok (? ) túl rövid blabla
Figyelt kérdés
Lányok, milyen tapasztalataitok vannak a canesten kombival kapcsolatban?
elkezdtem használni a krémet és a hüvelykúpot, és amikor megnéztem a bugyim nagy fehér darabok voltak rajta..ez a tabletta lehet gondolom, csak nem tudom hogy így "ki kell-e jönnie" , vagy hogy hogy működik. egy 2 napja, mióta használom kijött rajtam egy csomó pattanás...ez is lehet ettől?
2012. febr. 16. 14:32
1/5 anonim válasza:
igen az sajnos kifolyik/kipotyog, én mikor ilyesmit használtam, tisztasági betétet tettem be! A pattanásokat nem tudom...konkrétan canesten kombit egyszer használtam, elég rég, gondolom használt akkor, legalábbis ártani nem ártott...de nekem egy vitaminkúra oldotta meg a folyamatos gombásodási problémámat!
2/5 A kérdező kommentje:
milyen vitaminkúra? tudnál írni egy privátot?:) örülnék ha tudnál segíteni !!
2012. febr. 16. 14:38
3/5 anonim válasza:
szia!
szerintem ne használd!!
az is lehet h allergiás vagy rá!
hány éves vagy? szerintem fordult a nőgyógyászhoz..
4/5 anonim válasza:
Szerintem úgy ne használd, hogy nem voltál orvosnál.
5/5 anonim válasza:
Miért nem mész el orvoshoz? Lehet, hogy nem is gombád van, hanem valami baktérium, vírus okozza! Ez nem játék! Keress fel egy orvost inkább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!