Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok!? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Srácok!? Mért a beképzelt, agyon szolizott csajok kellenek nektek, akik menőznek, lekezelőek és csak játszadoznának veletek?
No ez pont ugyanilyen általánosító hülye kérdés. Kérdezd azoktól a lányoktól, akiknek ez a zsánere.
Mellesleg, kicsit unalmas, hogy a pasik 1 része ezen kesereg, ahelyett, hogy kicsit magába nézne, majd ha hibát talál a jellemében próbálna módosítani rajta. Utána pedig teljesen optimistán és új energiával kezdené el ismét az ismerkedést. A vinnyogós pasikat senki nem szereti.
igen én is eztteszem aztán elkezdenek keménykedni -.-'
És akkor álljam meg,hogy ne adjak neki egy akkorát a bal szeme alá,hogy elájuljon
Szóval szerinted nem vagy bunkó? Ilyen válasszal? Nem férfi az, aki kezet mer emelni egy nőre.
Szerintem keresd magadban a hibát, mert ott van az, már az első reakciód alapján is.
Igen, vannak olyan csajok, akiknek a b*nkú, flegma pasik kellenek, akik megalázzák stb. De nem mindenkinek.. És igen, vannak olyan pasik, akiknek a 10centis cipőkben, miniruhákban, miniszoknyában, tipegő, agyonvakolt csaj kell, aki teszi magát.. Mindig is voltak ilyen fiúk és lányok és mindig is lesznek.
A FIÚK SEM JOBBAK A LÁNYOKNÁL, ÉS A LÁNYOK SEM JOBBAK A FIÚKNÁL! De ez csak egy általános dolog, nem minden lánynak kell b*nkó pasi, és nem minden fiúnak kell agyonvakolt, teszem magam csaj.
Két lehetőség van:
1. Rossz helyen keresgélsz, ezért nem találsz olyan csajt, akinek nem b*nkó pasi kell.
2. Talán veled nem stimmel valami. Esetleg nézz magadba és gondolkozz el, hidd el, sokat segíthet!
16/L
nincs az a csaj akiért én változtatnék a belsőmön.
akkor már nem lennék önmagam. (ezt az első válaszolónak)
amúgy, van olyan dolog, amiért egy lány is megérdemel egy sallert, szégyen vagy nem megütni egy lányt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!