Minden hónapban hüvelygomba?
Hát az nagyon kínos. :( Sajnos én is pont szenvedek tőle, nekem akkor jön ki rendszeresen, ha a párom a kezével kényeztet odalent. Nem értjük, miért van ez így, mindig kezet mos, a körmeit is kitisztítja.
Amúgy lehet, hogy a hormonális változásoktól gombásodsz be. Érdeklődj a nőgyógyászodnál, hogy szerinte a fogamzásgátló tabletta nem segítene-e?
Előző vagyok. Nem értek hozzá, de simán előfordulhat amúgy. Amíg fennáll a fertőzésed, szerintem ne is nagyon próbálkozzatok inkább, mert lehet, hogy káros lenne a gomba a magzatra. (Nem biztos, érdemes volna utána érdeklődnöd.)
Eszembe jutott még pár módszer, és tipp, amikkel kísérletezhetsz.
Például: próbálkozz természetes gyógymódokkal is. Készíts kamillából teát, és azzal mosd le a hüvelyed és környékét, az is nagyon jó antibakteriális, gombaölő hatású, és még az illata is kellemes. :) A méz, akármilyen viccesen hangzik, szintén ilyen szer, főleg, ha fokhagymát is keversz bele. (Ragadni fogsz tőle nagyon, ajánlom, hogy bugyi nélkül mászkálj addig otthon, - és ne nagyon ülj le sehová! ;) - gondolom, megoldható.) Ugyanez a történet, ha kefírrel bekened a problémás területeket. Nem épp gusztusos, de nekem múltkor bevált ez a kezelés. Ha nem akarsz ilyesmit kipróbálni, akkor vegyél tejsavas hüvelykúpot, és 27.-28.-a előtt két-három nappal kezdd el alkalmazni, lehet, hogy segíteni fog.
Ennyi jutott eszembe egyelőre. Remélem segítettem. Sok sikert a babagyártáshoz! ;)
U.I.: Amúgy annyira ciki, hogy a teljesen hülye, értelmetlen kérdésekre érkezik 10-20 válasz, te meg napokig egyet sem kaptál a kérdésedre. Röhej. Már bocsi, de ezt meg kellett osztanom veled.
Köszönöm szépen a gyors válaszokat neked! :) Kipróbálom ezek közül valamelyiket, megelőzésképpen :)
Én is ugyanezen gondolkodtam, hogy míg az értelmetlen kérdésekre érkezik 20-30 válasz, az ilyesmire, ami tényleg érdekelné az ember lányát, arra egy sem :) de hát ez van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!