Hüvelygomba? Nagyon várom válaszotokat!
Figyelt kérdés
Égő, viszkető és érintésre fájdalmas érzést érzek és a kisajkaim is nagyon duzzadtak. Tudom, hogy hüvelygomba, kenegetem Canestennel és a hüvelytablettát ma fogom használni először. Mikor fog hatni és mikor fog szűnni ez az érzékenység és fájdalom? Bugyit felvenni is fájdalmas, annyira nyomja és dörzsöli duzzadt kisajkaimat. Köszi előre is! L2012. febr. 15. 21:17
1/9 anonim válasza:
Tudod, hogy hüvelygomba? Tán orvos vagy?
2/9 anonim válasza:
Ez nem biztos, hogy hüvelygomba, igazán elmehetnél orvoshoz, ha ennyire fáj. Nem tudom, hogy most magadtól kenegeted, vagy orvos irta fel?
3/9 anonim válasza:
Legjobb lenne orvoshoz fordulni, mert lehet a canesten nem lesz elég.
4/9 anonim válasza:
A tünetekből ítélve jó felé kutakodsz.Ha ez valóban az és rendszeresen kenegeted,plusz használod a kúpot akkor már 2 nap múlva enyhülnek a tünetek.Arra figyelj,hogy tisztasági betét mindig legyen betéve.Kamillás borogatást is használhatsz.Üllő fürdőt kerüld!!!Jobbulást és kitartást az elviselhetetlen,kellemetlen fájdalomhoz!!
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. febr. 15. 21:28
6/9 anonim válasza:
Csak orvos tudja megállapítani, hogy mi bajod van, miután megvizsgált.
7/9 anonim válasza:
Én a Gynoxin hüvelykúpot ajánlanám!
8/9 anonim válasza:
Menj orvoshoz!Én is kezelgettem magamnak,alig 2 hónap múlva visszajött(talán el sem múlt rendesen)
Egyébként a Canesten kombi 5000ft,3kúp plusz kenőcs.Nekem amit orvos felírt 3 kúp 3 kenőcs és 2500 ft-t fizettem!Minden szemponból megéri orvoshoz menni
9/9 anonim válasza:
Ucsó vagyok!Mármint 6 kúp és 2 kenőcs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!