Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek a lányommal?

Mit tegyek a lányommal?

Figyelt kérdés
a lányom már 2 éves menstruál és most azt mondta hogy vegyek neki tampont mert ő azt akarja használmi mert a betét olyan mintha pelenkában lenne. én már ezerszer elmondtam hogy nem 12 éveseknek való a tampon majd ha 15-16 lesz elkezdheti használni. de nem érti meg hogy még kis felelötlen és biztos hogy elfelejtené cserélni. (a betétet is csak úgy cseréli ki hogy ha szólok és ugye a tampon meg még rosszabb) mogy értessem meg vele hogy nem kell az neki?
2012. febr. 15. 18:01
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
10. de te ugye a betétet is cseréled és nem kell neked szolni? de neki még akkor is szoli kell és féltem de foylton csak hisztizik miatta
2012. febr. 17. 21:11
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát egyszer majd ha átázik egy világos nadrágban nyáron többet biztos, hogy nem kéne szólni neki...

Amúgy ha a lányod nagyon akarja megveszi majd maga a tampont, szóval inkább próbáljátok meg megfelelően befolyásolni a cserére.

2012. febr. 17. 21:27
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azzal, hogy azt mondod neki, hogy felelőtlen meg gyerek még a tamponhasználathoz, még dacot is generálsz benne. Én se szerettem ilyen idősen, ha anyuék kisgyerekként kezeltek, és egyébként meglepően önálló és felelősségteljes is tud lenni egy ilyen idős gyerek, ha a szülő teret hagy neki.

Én megvenném neki a tampont, elmagyaráznám neki, hogy kell felhelyezni, és tisztáznám, hogy ha nem cseréli időben, akkor az komoly fertőzésekhez is vezethet, nem mellesleg mindene csupa vér lesz. 12 évesen ezt már meg kell értenie. Innentől kezdve ha nem cseréli időben, az az ő baja, ne félj, ha átázik majd, tanul belőle.

Amúgy meg az sem biztos, hogy fel tudja majd magának helyezni, én 18 éves koromig nem tudtam használni.

2012. febr. 18. 10:22
 14/14 A kérdező kommentje:
ma vettem neki egy o.b normalt (a minit nem engedte és a boltban hisztizett) majd meglátjuk hogy amikor meglesz neki akkor hogy fogja használni meg hogy fogja e tudni használni.
2012. febr. 18. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!