Mit tegyek a lányommal?
Figyelt kérdés
a lányom már 2 éves menstruál és most azt mondta hogy vegyek neki tampont mert ő azt akarja használmi mert a betét olyan mintha pelenkában lenne. én már ezerszer elmondtam hogy nem 12 éveseknek való a tampon majd ha 15-16 lesz elkezdheti használni. de nem érti meg hogy még kis felelötlen és biztos hogy elfelejtené cserélni. (a betétet is csak úgy cseréli ki hogy ha szólok és ugye a tampon meg még rosszabb) mogy értessem meg vele hogy nem kell az neki?2012. febr. 15. 18:01
1/14 anonim válasza:
Én is tamponozok 11 évesen de én nem felektem el kicserélni... De ha ilyen nagylány akar lenni viselkedj úgy vele mint egy érett növel.Nekem azért nem jó a betét mert allergiás vagyok rá és viszketek töle és kiütéseim lesznek ott...
2/14 anonim válasza:
A kiskamaszok elég makacsok. :) Szerintem hagyd rá. Vegyél neki és segíts benne, hogy miként kell rendesen felhelyezni.
Nem hiszem, hogy elfelejtené kicserélni, mert nekem elég kellemetlen érzés, ha tele van. Lehet, hogy nem is tudja majd használni. Én például egy nap csak egyet tudok felhelyezni, utána már nem megy.
Annál rosszabb, minél jobban tiltod.
3/14 anonim válasza:
Máskor sem egészséges a tampon, hiszen nem engedi teljesen kitisztulni a hüvelyt. Hiába szívja magába.
5/14 anonim válasza:
szerintem is hagyd rá hadd használja,aztán majd ő eldönti, hogy melyik a kényelmesebb a számára,persze azért világosítsd fel mindkettőről pro és kontra.
6/14 A kérdező kommentje:
de hogy hagyhatnám rá? mikor csak 12 éves és ha elfejeti kicserélni? hisz a betétet jobban lehet érezni hogy ott van de azt se cseréli
2012. febr. 16. 16:48
7/14 anonim válasza:
Igen, de betétet még azelőtt cserélünk, hogy megtelne, tampont meg csak akkor. A betétet érzi, hogy ott van, de azt ne, hogy megtelik, azt legfeljebb látja (amit, amúgy sem illik megvárni). A tampont viszont érzi, hogy megtelt, méghozzá nem a legkényelmesebb érzés, szóval cserélni fogja. 20/L
8/14 anonim válasza:
Vegyél neki, mert ha nem engeded, akkor még rosszabb. Lehet el is megy a kedve a tampontól, mert azért elég kellemetlen szüzen felhelyezni.
9/14 anonim válasza:
Vegyél neki. És ne így állj hozzá, h "kis felelőtlen és biztos, h...", hanem kezdd lassan önálló emberként kezelni. Különben sosem lesz felelősségteljes felnőtt, ha folyton mindenért te szólsz neki. A szülői "negatív elvárások" sokszor megkötik a gyerekeket.
A tampont meg tuti rendesen cserélni fogja az első átázása után. :)
10/14 anonim válasza:
Énis is használtam már 12 évesen,nem volt belőle probléma :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!