Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » PCOS-ám van, de minden eredmén...

PCOS-ám van, de minden eredményem, a terheléses cukorvizsgálat és még a hormonvizsgálat is jó lett. Én már semmit sem értek. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

A nőgyógyászom azt mondta,csak a fogamzásgátló marad...

Minden eredményem jó lett,kivéve a totál tesztoszteron egy picit magasabb.De minden tünetem megvan ,ami a PCOS-nál előfordulhat.Nincs menstruációm,szőrösödöm,hullik a hajam,pattanásos a bőröm..Nagyon elvagyok már keseredve.:(

Szerintetek azért menjek el magán endokrinológushoz,vagy felesleges és csak a fogamzásgátló marad?Örökké kell majd szednem?

2012. febr. 14. 16:34
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Tényleg és az AVIVA tornáról már hallottál?Van,aki azt mondja segít ,meg hát ugye vannak ezek a természetes dolgok,mint a barátcserje,cickafarkfű ...stb.Amúgy én egy ideig szedtem a Vénusz cseppeket,de nem segített igazán,mondjuk csak egy üveggel szedtem be belőle.
2012. febr. 15. 18:44
 22/29 A kérdező kommentje:
Most látom,hogy hülyeséget írtam:szóval ezt akartam írni,hogy nekem a terhelésesnél az éhgyomri még több volt,mint miután megitatták velem a glükózt és újra vettek 120 perc múlva.
2012. febr. 15. 18:46
 23/29 anonim ***** válasza:

Igen, hallottam az Aviváról, csinálnom is kellene, csak se erőm, se időm rá.

Egyébként ártani nem hiszem, hogy árthat, maximum nem használ.

Barátcserjét is szedtem jóideig, de semmi...

Én most még a talpmasszázst szeretném kipróbálni, hátha.

Egyébként nekem az éhgyomri inzulinom volt pont határon, aztán 120 percnél meg teljesen jó volt.

2012. febr. 15. 18:54
 24/29 A kérdező kommentje:

Aha,a Varga-féle talpmasszázst?Arról már én is hallottam,ott is volt pozitív,meg negatív vélemény is.

Nem tudom minek lehet hinni,mondjuk eléggé drága,ahogy én néztem.

2012. febr. 15. 19:06
 25/29 anonim ***** válasza:

Hát nem olcsó. De nem épp a Varga féle, mert az Szegeden nincs. Legalábbis nem találtam. Van itt vmi természetgyógyász központ, ott találtam.

Inkább nem számolnám össze, mennyit költöttem már a betegségemre. Kicsit kezd elegem lenni:/

2012. febr. 15. 19:09
 26/29 A kérdező kommentje:

Ja,hát igen.:S

Én most gondolkodtam és nekem sajnos a fogammal is gáz van,az egyik cisztás és a fogorvosomtól vettem egy eléggé jó minőségű alga készítményt.Persze erről is leírnak hetet-havat,hogy milyen jó,meg egy nagy csomó csodatörténetet.De állítólag a cisztákat segít eltüntetni,mondjuk a fogamon még pont nem segített,de azóta nem voltam ultrahangon és még az is lehet,hogy a ciszták kisebbek lettek,de hát már semmit nem tudok.Lehet,hogy azon se segít.

2012. febr. 15. 19:22
 27/29 anonim válasza:
Bocsi hogy beleszólok,nekem most volt hormonvizsgálatom ezért egy-két értékkel tisztában vagyok,ami a pcos-nél a legfontosabb (a hormonok közül)az a LH és FSH arány aminek kb 1:1nek kell lennie.Nálad az egyik 18 valamennyi a másik 6valamennyi,ez semmiképp sem jó,nem az a lényeg hogy hatérértéken belül van ,hanem hogy ezeknek egyformának kellene lennie.Ez a pcos egyik ismérve,tehát ha ezt egy hozzáértő endokrinológus megnézi rögtön látnia kell.Még a neten is utána lehet nézni.Szerintem csináltass újabb vizsgálatokat és kérd a metformint endokrinológustól.
2012. febr. 28. 07:46
 28/29 A kérdező kommentje:

Szia!

Nem,köszi,hogy írtál!:)

Ezt nem is tudtam,de tényleg hálás vagyok,hogy megírtad.

Pont ma voltam terheléses inzulin vizsgálaton,annak várom az eredményét és utána mindenképpen megyek endokrinológushoz.

Remélem ő majd segít...:/

2012. febr. 28. 20:10
 29/29 anonim válasza:

Szia!

Szerintem MINÉL HAMARABB váltsál nőgyógyászt és

menjél el magán endokrinológushoz.

Bp-en a legjobb sztem a mensmentis: [link]

Nem olcsó, de nem is drága sztem és megéri!!!

Én Dr. Breyerhez járok.

Ja, és sztem nem szedjél fogamzásgátlót, mer az csak elfedi a tüneteket de rosszabb lesz tőle...

Egy sorstárs

2012. jún. 26. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!