PCOS-ám van, de minden eredményem, a terheléses cukorvizsgálat és még a hormonvizsgálat is jó lett. Én már semmit sem értek. Most mit csináljak?
A nőgyógyászom azt mondta,csak a fogamzásgátló marad...
Minden eredményem jó lett,kivéve a totál tesztoszteron egy picit magasabb.De minden tünetem megvan ,ami a PCOS-nál előfordulhat.Nincs menstruációm,szőrösödöm,hullik a hajam,pattanásos a bőröm..Nagyon elvagyok már keseredve.:(
Szerintetek azért menjek el magán endokrinológushoz,vagy felesleges és csak a fogamzásgátló marad?Örökké kell majd szednem?
Igen, hallottam az Aviváról, csinálnom is kellene, csak se erőm, se időm rá.
Egyébként ártani nem hiszem, hogy árthat, maximum nem használ.
Barátcserjét is szedtem jóideig, de semmi...
Én most még a talpmasszázst szeretném kipróbálni, hátha.
Egyébként nekem az éhgyomri inzulinom volt pont határon, aztán 120 percnél meg teljesen jó volt.
Aha,a Varga-féle talpmasszázst?Arról már én is hallottam,ott is volt pozitív,meg negatív vélemény is.
Nem tudom minek lehet hinni,mondjuk eléggé drága,ahogy én néztem.
Hát nem olcsó. De nem épp a Varga féle, mert az Szegeden nincs. Legalábbis nem találtam. Van itt vmi természetgyógyász központ, ott találtam.
Inkább nem számolnám össze, mennyit költöttem már a betegségemre. Kicsit kezd elegem lenni:/
Ja,hát igen.:S
Én most gondolkodtam és nekem sajnos a fogammal is gáz van,az egyik cisztás és a fogorvosomtól vettem egy eléggé jó minőségű alga készítményt.Persze erről is leírnak hetet-havat,hogy milyen jó,meg egy nagy csomó csodatörténetet.De állítólag a cisztákat segít eltüntetni,mondjuk a fogamon még pont nem segített,de azóta nem voltam ultrahangon és még az is lehet,hogy a ciszták kisebbek lettek,de hát már semmit nem tudok.Lehet,hogy azon se segít.
Szia!
Nem,köszi,hogy írtál!:)
Ezt nem is tudtam,de tényleg hálás vagyok,hogy megírtad.
Pont ma voltam terheléses inzulin vizsgálaton,annak várom az eredményét és utána mindenképpen megyek endokrinológushoz.
Remélem ő majd segít...:/
Szia!
Szerintem MINÉL HAMARABB váltsál nőgyógyászt és
menjél el magán endokrinológushoz.
Bp-en a legjobb sztem a mensmentis: [link]
Nem olcsó, de nem is drága sztem és megéri!!!
Én Dr. Breyerhez járok.
Ja, és sztem nem szedjél fogamzásgátlót, mer az csak elfedi a tüneteket de rosszabb lesz tőle...
Egy sorstárs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!