Hormonvizsgálat miatt hová kell fordulni?
21 éves lány vagyok és fél éve nagyon hullik a hajam,sajnos már foltok is láthatóak,kb a fele kihullott,ami teljesen kikészít. Most fejeztem be egy 4 hónapos hajszesz+vitamin kezelést,egy fokkal jobb,de még mindig ritkul..
Nem értem,eddig miért nem küldtek el a vérvételen kívül hormonvizsgálatra,de sajnos megbíztam az orvosban,lehet nem kellett volna.
Úgy döntöttem,inkább a saját kezembe veszem a dolgot.
Tehát ha hormonvizsgálatot szeretnék,hová kell fordulnom,melyik orvoshoz?
Emellett mit tehetek még? A bölcsességfogaim közül 4/2-t kiszedettem már,de gyorsabban nem megy sajnos,ezen kívül pedig egészséges vagyok...
Első: köszi de nem próbálkozom tovább,egy kisebb vagyont kidobtam már dolgokra,amik elvileg használnak.
Utolsó: Köszi! Megnéztem és nálunk nincs ilyen a rendelőben,akkor gondolom a kórházba küldenek el. Mindenesetre megkérdezem :)
A hajhullásnak nagyon sok oka lehet, de leginkább a táplálkozásban rejlik a kulcs.
Teljesen átérzem a helyzeted, nekem kb 21-22 éves koromban ugyanezek a tüneteim voltak, nagyon sok hajat vesztettem, már depis voltam miatta, stb... elmondani is nehéz.
Én elmentem a hajhullásklinikára, ott egy speciális műszerrel megnézték, felmérték a méreg szintemet.
Kimutatták a candidát a szervezetemben, magas volt a méregszintem is.
Ezer hála az akkor barátomnak, aki elcibált oda, ott egy speciális diétát plusz kiegészítő kezelést állítottak nekem össze.
Kőkeményen voltam ezen a candida diétán, főleg az első 1-2 hónap volt nehéz.
De meg lett az eredménye, már pár hét után megállt a hajhullásom, később már nőttek vissza a babahajak:) Nagyon jót tett a diéta, igaz fogytam tőle pár kilót, ami nem jött jól, mert amúgy is vékony voltam, de elmútl a migrénem, szebb lett a bőröm, a hajhullás megállásáról nem is beszélek.
Vizsgáld meg hogy étkezel, mert hidd el, abban rejlik minden. Nem véletlenül tartja a mondás, hogy az vagy amit megeszel, illetve a halál a bélben lakozik.
Az ilyen speciális samponokat felesjtd el, mert a kevés hatóanyaguk mellett, nagyon sok káros anyagot tartalmaznak, sls-t, kőolajszármazékokat, mesterséges parfümöt, ezeke külön-külön is allergizálnak, nem hinném, hogy hahjullás esetén jót tenne...
Javaslom látogass el a következő oldalra:
www.antalvali.com
itt rákereshetsz a kereső által a hajhullásra magára is, de felteheted kérdésed is, és biztos, hogy nagyon jó tanácsokat fogsz kapni.
Jobbulást!
Szia Kérdező!
Mi a helyzet veled? Megállt a hajhullásod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!