Természetes szülés vagy császár?
Figyelt kérdés
Te melyiket választanád?Miért?2012. febr. 9. 10:27
1/5 anonim válasza:
Természetes szülést. Sokan azt hiszik, hogy a császár nem fáj, nekem csak egy apró műtétem volt három pici vágással, az nagyon fájt, a császár még rosszabb lehet.
2/5 Kondor Judit válasza:
A császár az mégis csak egy műtét.Én akkor választanám már ha a gyerekem életét valami veszélyeztetne.
3/5 anonim válasza:
Természetes szülést "választottam", és most is természetes szülést választok majd, ha rajtam múlik (8 hetes terhes vagyok, van egy 1 éves lányom). Természetesen, ha szükséges, legyen császár, de önszántamból eszem ágában nincs kés alá feküdni.
4/5 anonim válasza:
Természetes szülés "természetesen"!
5/5 anonim válasza:
Nálam ez a kérdés még nem merült fel (sajnos a közel jövőben nem is fog :(), de ha most így választanom kéne inkább a természetes utat választanám, amennyiben a baba és az én egészségem nincs veszélyeztetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!