Lehetek hibás azért, mert a párom hamar jut el az orgazmusig?
3. menet??? De jól vagy tartva hallod-e! :)
Orgazmushoz meg valószínű, hogy azért nem tudsz eljutni, mert vagy nem vagy eléggé ellazulva, vagy mert nem ismeri a párod eléggé a testedet, te meg nem mondod neki, hogy mi a jó neked, ami lehet azért van, mert istenigazából te sem nagyon tudod...én ezekre gyanakszom.
De elárulom neked, hogy nálunk is 10 perc körül vannak a "menetek" pedig mi már 1 éve együtt vagyunk. Nekem van orgazmusom is, ami az elején nehezebben jött, de miután kiismerte a párom a testem, így már minden tökéletes. Tanulni kell egymást. :)
Sok sikert!
Nem tudom, lehet én vagyok maradi, vagy bunkó, de azért a pasinak illik tudnia magát türtőztetni... Nehogy már te legyél a hibás, amiért korai magömlése van!
Lehet azért gondolom így mert 22 vagyok és a párom 30. Na őneki nincsenek efféle gondjai...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!