Mitöl ilyen isszonyatos büdös?
Figyelt kérdés
Ma megjött,azaz most,de valamiért nagyon büdösen érkezett,majdhogynem dög szaga volt.Mitöl lehet?2012. febr. 4. 13:22
1/11 anonim válasza:
Máskor is ilyen büdös a menstruációd?
2/11 A kérdező kommentje:
soha az életben nem volt még ilyen,most levagyok döbbenve
2012. febr. 4. 13:25
3/11 anonim válasza:
Hát nem tűnik normálisnak, menj el orvoshoz.
4/11 A kérdező kommentje:
szombaton?ez gondolom nem egy sima gombás fertözés...
2012. febr. 4. 13:30
5/11 anonim válasza:
Nem biztos, hogy gomba, de mindenképpen fertőzés, épp csak véletlen egybeesés, hogy most jelentkezett. [Annyira azért nem véletlen, ha figyelembe vesszük, hogy ilyenkor változik a hűvely savassága (természetes velejáró) ez miatt nagyobb ilyenkor a fertőzésveszély]
6/11 anonim válasza:
Nem felejtettel utoljara bent egy tampont?
7/11 A kérdező kommentje:
nem felejtettem bennt semmit,és rendszeres nemi életet is élek
2012. febr. 4. 14:00
8/11 A kérdező kommentje:
fogalmam sincs mi ez,tegnap kellett volna megjönni,nem éreztwm a havimnak semmi elöjelét,se mell feszülés,se hasfájás,stresszes se voltam.a fürdés után éreztem ezt az iszonyatos szagot,szogolgattam össze vissza és akkor vettem észre hogy én vagyok.Most megyünk dokihoz,remélem nincs bajom.Egyébként babát tervezünk.
2012. febr. 4. 14:30
9/11 anonim válasza:
jól teszed, hogy orvoshoz mész, de én megvárnám a helyedben a menzesz végét mert lehet hogy kenetet akar majd venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!