Egy osztálytársunk rendkívül büdös. Hogy szóljunk neki?
El kéne dönteni,hogy a ruhája büdös,mert ott lakik egy szobában,ahol főznek,vagy testszaga van.
És nem így kell szólni.
Egy lány mondja meg neki négyszemközt,hogy senki más ne hallja.És finoman,hogy nagyon érződik rajta a kajaszag.
Tudod a szegénységet szégyelni szokták,és egy fiatal lánynak sem esik jól,ha azt olvassák rá,amiről nem tehet.
Sziasztok!
Én már kétszer szembesültem ezzel a problémával, és egyik alkalommal sem sikerült finoman megoldani a problémát.
Mindkét esetben lányok próbáltak meg szólni egy másik lánynak. De a korábbi véleményhez hasonlóan, én is csak azt tudom tanácsolni, hogy hívd félre négyszemközt, és kérdezd meg, hogy minden rendben van-e otthon, csak mert észrevettétek, hogy valami nincs rendben. Mondd el neki, hogy nem akarod megbántani, és ha tudsz, akkor szívesen segítesz. (Ha tényleg szegénységről van szó.)
De azt is figyelembe kell venni, hogy betegség miatt is lehet testszaga. Bár általában ez a kellemetlen tünet a bomlástermék miatt van, de ezen többszöri mosakodással valóban lehet segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!