Nuvaring hüvelygyűrűről vélemények?
20 éves vagyok, eddig mindig óvszerrel védekeztünk barátommal. Viszont szeretnénk áttérni másmilyen módszerre, mert nagyon illúzióromboló :(
Fog.gátló tablettát nem akarok szedni. Nincs kedvem végigzongorázni, h melyik milyen mellékhatással van rám, másrészről pedig eléggé szétszórt vagyok ahhoz, mindig figyeljem, h mikor kell bevenni. Úgyhogy tablettát biztos nem fogok szedni.
Erről a hüvelygyűrűről tapasztalatok? Érzi a partner? Mennyire biztonságos? Előre köszönöm a válaszokat :)
A Nuvaring ugyanolyan hormonális fogamzásgátló, mint a tabletta. 3 hétig fent van, majd egy hét szünet.
24 óránként átlagosan 0,120 mg etonogesztrel és 0,015 mg etinilösztradiol szabadul fel egy 3 hetes periódus alatt.
Nekem volt, de hamar áttértem a tablettára. Nem lehetett érezni, de kb. naponta tolhattam vissza, mert leereszkedett.
A biztonsággal nem volt probléma, rendesen tette a dolgát.
Én is azért használtam, hogy ne felejtsem el a tablettát, de mégis áttértem. Most minden nap ugyanakkor jelez a telefonom...ez bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!