Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a vélemények a hüvelygyűrűről?
Nekem evekig volt es nem volt vele semmi gondunk. Elso honapban a mensi elso napjan kell felrakni, 21 nap mulva levenni, egy hetig nincs fent es akkor jon meg a mensi. Utana mindig a szunetes heten jon meg.
Bennunket nem zavart, en nem is ereztem, a ferjemet sem zavarta egyaltalan szex kozben.
Ha megis zavarni fog benneteket az sem gond, 2-3 orara ki lehet venni, utana langyos vizzel lemosod es mehet vissza ugyanaz a gyuru a kovetkezo 21. napig, vagy a kovetkezo aktusig, ha megint inkabb kivennetek.
Nekem nagyon pontos volt tole a mensim is, semmilyen mellekhatasat nem vettem eszre es a majam is birta (a bogyot nem).
Mondjuk a multkor olvastam itt olyat, hogy a csajszi azert nem szerette, mert tobbszor kirantotta a huvelygyurut a tamponnal es volt, hogy beleesett a wc-be es ujat kellett felrakni.
Ezt nem ertem, hogyan lehetett, mivel csak az elso hasznalati heten van mensi es huvelygyuru egyszerre, azutan mindig a szunetben kell megjonnie a mensinek, szoval amikor tampon van fent, akkor gyuru nincs, amikor gyuru van, akkor tampon nincs. Ez nekem magas volt, de sebaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!