Kireped a bőr, vagy fertőzés, gomba?
Figyelt kérdés
Már másodszor fordul elő velem ez. Menstruáció közben, mindig nehezen helyezem fel a tampont. Elég szűk vagyok, és ehhez még a gátam is könnyen megreped...Illetve nem is a gátam, hanem az ott levő vékony "bőrhártya"...nem tudom mi annak a nevét, nem mindenkinek ilyen, azt tudom! Sokszor sex közben is fájdalmas az a terület, valószínű a herék dörzsölik ki, vagy a nagyon széttárt láb miatt megreped...
Menzi után azonban állandóan piros a hüvelybejáratom és a gátam is. Mitől lehet ez??? Lehet tamponallergiám van? Biztos, hogy mindig tiszta a kezem, ez nem lehet gond!
Tudjátok mitől lehet ez?
Régebben nem volt ilyen gondom!
2009. máj. 31. 18:09
1/1 anonim válasza:
Velem is ugyanez van, csak mostanában ilyen, nem tudom miért.. Nézegettem tükörrel, ilyen vékony kis hosszanti repedések vannak nálam :S amik ha legugolok rögtön szétrepednek és enyhén véreznek is.. nagyon rossz.. lehet a wcpapír is kidörzsöli, de tamponallergiád tuti nincs.. szerintem csak kidörzsöli valami, aztán a hirtelen mozdulatoknál is kirepedhet a bőr. próbáld bekenni bepanthennel az ilyen filmréteget képez rá amitől nem szárad ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!