Mi lehet ez? Gomba, vagy valami fertőzés?
Helyzet: Kollégista vagyok. Az egyik szobatársamnak a segge tele van ilyen kis piros pöttyökkel, olyan, mint egy pattanás...vagy nem is tudom, állandóan vakarja, undorító. /lányra van egy fürdő. Mindig odafigyelek, hogy nehogy megfogjam a nunimat mikörzben fürdök, úgy hogy előtte jó sok vizet ne engednék rá, de lehet hogy a csap tekerés utáne gyből megfotam..jajj nem tudom.
A másik, járok kondiba. bicajozok, tuti, hogy ott kidörzsölte, de az a folt már varosodik.
AZONBAN!!! bal oldalon a lágyékomnákl megdagadt a nyirokcsomóm, és azon az oldalon a hajlatban, meg mostmár a nunimon is megjelentek ilyen kis pici piros pöttyök.
Borotválom is, lehet hogy a borotvától kaptam el valamit?
VAgy...nemrég feküdtem le a barátommal. Gumival csináltuk. ARra lehetek allergiás?
menj csak el dokihoz :). én mikor észrevettem h allergiás vagyok a gumira akkor égett a hüvelyem szeretkezés közben.
L*-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!