Akik közel vannak már a negyvenhez, ti mivel védekeztek a terhesség ellen?
Figyelt kérdés
2012. jan. 30. 19:34
1/5 anonim válasza:
Mi mindig is óvszerrek védekeztünk, ha szabályosan használják és nem valami olcsó vackot vesznek, akkor igen biztos. Nekünk 24 év alatt egyszer sem lett mellette terhesség, és egyetlen egyszer sem szakadt ki.
2/5 anonim válasza:
Spirállal már több mint 10 éve. 5 évente kell cserélni, nincs vele macera!
4/5 A kérdező kommentje:
A fogamzás gátló nem veszélyesebb ebben a korban?
2012. febr. 1. 15:45
5/5 anonim válasza:
Jók a májeredményeim és a családban senkinek nem volt trombózisa, nem dohányzom. Azt mondta az orvos, hogy szedhetem, mivel nincsenek egyéb kockázati tényezők. Hozzáteszem, hogy én egy rendkívül problémamentes nő vagyok, nincsenek fertőzéseim, kezdetektől pontos volt a menstruációm, nem görcsöltem stb... Valószínűleg nagyon szerencsések a génjeim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!