4. hétben normális a hasfájás?
Méhen kívüli terhesség okozhat görcsös alhasi fájdalmat és pozitív terhességi tesztet.
Egyébként pedig keresd fel a terhesgondozást. Erre találták ki. És ne hívd babónak, nem 5 éves vagy.
Kedves kérdező, teljesen normális, hogy szurkál a hasad, én az első 6 hétben még éjszaka is felébredtem rá. Nekem a doki azt mondta,hogy 3*1 magne b6 (ha nagyon fáj, mehet még 1).
Abban az utolsónak igaza van, hogy menj el nőgyógyászhoz, bár a méhen kivülit ilyenkor még nem éreznéd.
És nyugodtan, hívd őt ahogy akarod :) én az enyémeket Babiknak, Babók, Babócáknak szoktam :) És nem 5 éves vagyok...
A méhen kívüli terhességet nem telefonhívásokkal szoktuk diagnosztizálni, de nyugodtan fejtsd ki véleményed orvosi protokollokról.
Terhesgondozásra pedig járj el. Ne almozz macska után, ne fogyassz pasztőrizálatlan tejterméket és kerüld a rubeolás kölyköket.
"A 3. egy tuskó."
Azért, mert nem az általad támogatott közhelyes gügyögést szándékozom színlelni egy névtelen fórumon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!