Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 4. hétben normális a hasfájás?

4. hétben normális a hasfájás?

Figyelt kérdés
Úgy "buktattam le" a babót, hogy rengeteget ettem és aludtam az utóbbi 1.5 hétben. Ma csináltam tesztet, pozitív lett. :) Viszont már pár napja szurkál a hasam jobb oldalt, lent. Olyan érzés, mint mikor felfázok, vagy ilyesmi. Mikor szúródik lent. Ez azonban lehetetlen, mert itthon dolgozom és ki sem mozdultam a házból legalább 3 hete, annyi munkám van. :) Aggódnom kellene, vagy normális ez a szúró érzés?
2012. jan. 22. 22:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
A 4. héten nekem is szurkált a hasam,sőt azt hittem azért,mert meg akar jönni.Az alhasi görcsök a terhesség ezen szakaszában teljesen normálisak. A terhesség miatt úgy is el kell menned nőgyógyászhoz minél hamarabb és,ha aggaszt ez a fájdalom,akkor kérdezz rá,h megnyugodj.
2012. jan. 22. 22:51
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. :)
2012. jan. 22. 23:06
 3/12 anonim ***** válasza:
0%

Méhen kívüli terhesség okozhat görcsös alhasi fájdalmat és pozitív terhességi tesztet.

Egyébként pedig keresd fel a terhesgondozást. Erre találták ki. És ne hívd babónak, nem 5 éves vagy.

2012. jan. 23. 01:20
 4/12 anonim válasza:
100%

Kedves kérdező, teljesen normális, hogy szurkál a hasad, én az első 6 hétben még éjszaka is felébredtem rá. Nekem a doki azt mondta,hogy 3*1 magne b6 (ha nagyon fáj, mehet még 1).

Abban az utolsónak igaza van, hogy menj el nőgyógyászhoz, bár a méhen kivülit ilyenkor még nem éreznéd.

És nyugodtan, hívd őt ahogy akarod :) én az enyémeket Babiknak, Babók, Babócáknak szoktam :) És nem 5 éves vagyok...

2012. jan. 23. 07:20
 5/12 anonim válasza:
90%
A 3. egy tuskó.
2012. jan. 23. 07:21
 6/12 A kérdező kommentje:
Úgy hívom, ahogy szeretném. Az egy dolog, hogy nem 5 vok, de az ember sztem tegezheti a saját babáját. Felhívtam egy ismerős orvost. Ő nem mondott olyat, hogy méhen kívüli terhesség gyanúja fenn állna. :) Ja, és köszönöm az értelmes válaszokat. :)
2012. jan. 23. 08:15
 7/12 anonim ***** válasza:
6%

A méhen kívüli terhességet nem telefonhívásokkal szoktuk diagnosztizálni, de nyugodtan fejtsd ki véleményed orvosi protokollokról.

Terhesgondozásra pedig járj el. Ne almozz macska után, ne fogyassz pasztőrizálatlan tejterméket és kerüld a rubeolás kölyköket.

"A 3. egy tuskó."

Azért, mert nem az általad támogatott közhelyes gügyögést szándékozom színlelni egy névtelen fórumon?

2012. jan. 24. 01:39
 8/12 A kérdező kommentje:
Egyébként sem eszem és iszom olyan dolgokat, amik nem 100%osan "biztonságosak". Főleg nem pasztőrözetlen tejet. Fúúj. :/ És már elmúlt a fájdalom. :)
2012. jan. 24. 10:21
 9/12 anonim válasza:
100%
Kedves 3.! azert vagy tuskó, mert nem lehet ilyet mondani egy kismamának hogy hogy ne hívja a gyereket.... Semmi közöd hozza! Es a velemenyemhez nekem is jogom van. Lehet hogy jót akarsz de a stílusod...
2012. jan. 24. 14:30
 10/12 anonim válasza:
100%
Szerintem teljesen normális a szurkalas... Azert a méhen kívüli terhessegnek más tünetei is vannak... Ugyanakkor a 6. Heten célszerű felkeresni a dokit hogy jó helyen van a babód! Ne aggódj :) Minden első babás ennyit aggódik :)
2012. jan. 24. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!