Mitől késhet? Mekkora késés normális még? (Terhesség kizárva)
Figyelt kérdés
Mindig pontos szoktam lenni, de már több, mint egy hete késik és semmi ráutaló jel sincs, hogy megjönne. Terhesség kizárva, nem fogytam hirtelen, nem stresszelek... Mitől lehet akkor?
Orvoshoz még nem akarok rohanni egy hét miatt, meddig várjak, ha továbbra se jön meg? 21 éves vagyok amúgy, 30-31 napos szokott lenni a ciklusom.
2012. jan. 28. 13:12
1/1 anonim válasza:
szerintem két hét késés még tolerálható.
késhet sokmindentől.betegség,felfázás,hormonális gondok,ciszta.
nyáron nekem is késett két hetet (pedig mindig pontosan jött )pusztán attól,hogy elkezdtem diákmunkát végezni és még nem volt hozzászokva a szervezetem,hogy reggel 5kor induljak dolgozni ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!