Szeretnék melltartót, de hogyan beszéljek róla anyával?
Figyelt kérdés
Az osztályban már minden lány visel melltartót, ha nincs is mellük. Nekem sincs még olyan nagy, de ez így olyan ciki számomra. Szerintetek várjak még vele, és ha nem akkor hogyan mondjam meg anyunak?
14/L
2012. jan. 28. 14:04
1/7 anonim válasza:
Mondd meg neki oszinten, h mit szeretnel.Vagy vedd meg magadnak a zsebpenzedbol, ha o nem akarja :-)
2/7 anonim válasza:
" Anya, szeretnék melltartót. Ha szerinted nincs rá szükségem, akkor legalább egy toppot, mert szégyenlős vagyok." Köbö.
3/7 anonim válasza:
Ezt mond!
Anya!
Szeretnék melltartót!
Az osztályban már minden lány visel melltartót, ha nincs is mellük. Nekem sincs még olyan nagy, de ez így olyan ciki számomra.
A Kykben lehet kapni nagyon kicsi gyereklány melltartókat is. És nem drága.
4/7 anonim válasza:
Ha szégyelled, küldd el ímélben és csatold ezt:
Bakfis melltartó csupa grácia és nem tiltja a demokrácia
6/7 anonim válasza:
Ne azért akarj melltartót, mert a többi lánynak van. Ha nincs akkora melled, akkor nem kell.
7/7 anonim válasza:
Manapság már igen pici melltartókat is lehet kapni. Egyébként teljesen megértelek, nálam is ugyanez volt. 8.-ban már minden lányosztálytársamon melltartó volt(és nekik volt mit beletenni, hidd el) rajtam meg csak egy top. Én azt mondtam anyunak, hogy ez a kicsi top(olyan,mint egy melltartó csak mégse) már kicsi rám és felcsúszik, így kaptam melltartót:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!