16 éves lány vagyok és valószínűleg cushing szindrómás/kóros. Van valaki itt akinek ilyen betegsége van/volt?
Első körben endokrinológus, ha eddig csak a netről diagnosztizáltad magad.
Mik a tünetek? (elfogultság és túlzás nélkül kérem)
Ma voltam orvosnál, erre gyanakszik, nem netről diagnosztizáltam magam, csak ráírta a lapomra én pedig utána néztem mi az.
Rám igazak ezek a tünetek:
Fejfájás, Homályos látás (időnként mikor nem érzem jól magam ) Alvászavar, 2 éve nem menstruálok ( volt már menzeszem, aztán egyszer elmaradt és azóta semmi ) Striák, Depresszió, Kikerekedett arc, és kb 40 kilót híztam 3 év alatt, úgy ritkán eszek zsírosat, az édességet egyáltalán nem szeretem és nem zabálok sokat, tehát indokolatlan hízás, sőt akkoriban még sportoltam is, de most már nem bírom, mert lumbágót diagnosztizáltak, sokszor beáll a derekam és asztmás lettem. A pattanás tünet is igaz rám, de szerintem ez csak a serdülőkor miatt van, mert nem csúnya az arcom, csak olyan "normális"..
Már most nagyon félek, sosem voltam még kórházban úgy, hogy ott kellett aludjak, meg semmi :(
És milyen negatív dolgokkal jár? a mindennapi életben.
vissza hozzák majd a menzeszemet?? mert szeretnék minél előbb fogamzásgátlót szedni.
olvastam, hogy akár kemoterápia is lehet a kezelés, na az az, amit tuti, hogy nem válalok 17 évesen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!