Hol jött meg és mikor az első menstruációd?
12évesen,nyáron.Balatonnál nyaraltunk leértünk kipakoltunk rohantunk a strandra minden tök jó volt.Másnap felkeltem és véreset pisiltem,megijedtem,tudtam h előbb-utóbb megjön,de nem tudtam,hogy ez az-e,mert éppen hogy csak véres volt a pisi...és hát igen,megjött.Az első nap emlékszek 2TISZTASÁGI betét elég volt,és sütettem magam a napon,mert hát vízbe nem mehettem.Aztán este elmentünk a mólóhoz,mindig kimegyünk sétálni,beszélgetni fényképezni.Úgy voltam vele,hogy inkább teszek eü. betétet kitudja mikor érünk vissza,az biztos elég lesz.Hát ez volt a szerencsém,mert ülök a parton és azt vettem észre,hogy nagyon elindult a vér belőlem:S Aztán leszakadt az ég,és rohantunk vmi fedél alá,hogy ne ázzunk sz*rrá...
És utána 2nap múlva bemerészkedtem a vízbe,mert már nem volt meg.Na azt nem kellett volna,pedig matracon voltam végig.:S Nagyon égett utána a nemiszervem és csípett mikor pisiltem.
Mondanom sem kell,ez volt életem legsz*rabb nyaralása:S
14/L
Na és te,kedves kérdező?
13 évesen edzés után vettem észre, miután lefürdötem. Akkor láttam meg a bugyimat.
A vicces az egészben az volt, hogy kb 11 éves korom óta vártam és valahányszor fájt a hasam mindig azt hittem, hogy na ez már az... mert ugye mondták, hogy fáj az ember hasa. Aztán az igazi hasfájásnál meg eszembe sem jutott, hogy ez az lehet, pedig 2 héttel előtte fáj folyamatosan és elég erősen.
Otthon voltam teli szunetbe 12 eves voltam.
A lanyomnak 11 evesen szinten teli szunetbe jott meg, otthon volt szerencsere :))
Kedves Kerdezo! Ne izgulj elobb utobb megjon neked is, van akinek hamarabb van akinek kesobb :))
32 eves anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!