Elmeséled az első menstruációd történetét?
hát a sajátomét nem tudom elmesélni, meg sem lepődtem, mindent el mondott anya, nem ért váratlanul:)
de viszont kereszt anyumnak anno nem mondta el az anyukája, hogy mi a helyzet.
Mikor először meg jött neki, sírva rohant ki a fürdőből, és ordított, hogy "anya el vérzek, el vérzek":S:S
aztán persze el mondta neki, hogy semmi baj, de hát akkor is:S
22L
Nyár volt, Mamámnál voltam, azt hiszem 12 éves lehettem. Persze tudtam már, hogy van ilyen, fel voltam világosítva időben, de mégis meglepődtem, hogy mi az.. Mama jött és mindenáron egy rongydarabot akart adni, hogy azt tegyem a bugyimba, mert régen is úgy csinálták, de én tudtam, hogy van otthon neki vatta, így kértem, hogy hozzon azt. Én elég sokáig vattát használtam, később álltam át a betétre.
Ja, és volt CB rádiónk itthon is és Mamánál is, esténként azon beszéltünk anyukámékkal, hogy mi újság, telefon még nem volt Mamának... Mama persze nem bírta ki, hogy ne ossza meg az "élményt", a zsúfolt csatornán este csúcsidőben kellett közölnie, hogy "nagylány lett a ....." és itt a nevem mondta. :DD Így kapásból jópár ismerősünk és ismeretlenek is megtudhatták a hírt... :)))
Ennyi lenne röviden az én történetem.
Fizikailag egyébként eléggé fájt, görcsös volt, nem csak az első, még nagyon sokáig... :( Csak mióta gyógyszert szedek, (lassan két éve) azóta javult valamelyest, már nem görcsölök annyira...
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!