Mikor jött meg az első menstruációd? Hogy fogadtad? Meglapődtél vagy már felkészültél rá?
Figyelt kérdés
Váratlan helyzetben ért??????2009. jún. 6. 19:03
2/9 anonim válasza:
13 évesen, tudtam róla, de akkoriban pont nem gondoltam rá:D és csatlakozom az előzőhöz, én is elsírtam magam, utáltam, hogy ezentúl minden hónapban erre kell figyelni stbstb xD
3/9 Évi61 válasza:
11 éves voltam,várhatott volna még!!
Egyszerűen azt hittem itt a vég!!Most elvérzem!!
Semmit nem tudtam róla,szerintem ezt a szülőknek elég időben el kellett volna mondaniuk!!
4/9 anonim válasza:
12-13 évesen. Váratlan volt, de már hetekkel előtte görcsöltem.
Akkoriban örültem neki, már nem. :D
5/9 anonim válasza:
2007 februárban (13 évesen) Nagyon örültem neki,mert már az ismerőseim közül mindenkinek megvolt..és akkor még azt hittem,hogy hűű de jó...
6/9 anonim válasza:
12 voltam.Suliból jöttem haza.És azt hittem elájulok.xD
7/9 anonim válasza:
14 éves voltam, szerencsére betegen feküdtem itthon, kimentem wc-re, akkor vettem észre.
8/9 anonim válasza:
12 évesen, már vártam rá, mindent tudtam, úgyhogy örülve fogadtam :D
Egyébként otthon történt és táncoltam örömömben :)
9/9 anonim válasza:
10 évesen ... a halálomat terveztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!