Pcos lányok fogamzásgátló vagy mercformin szedése, ha nincs inzulinrezisztenciám?
Nekem ugyanez van. Nekem az endokrinológus is meg a nőgyógy is azt mondta, hogy egyiket se.
Az endokrinológus írt olyan tesztoszteron csökkentőt, ami nem fogamzásgátló és nem steroid. A nőgyógy meg próbálkozik. Nemsoká megyek vissza, de eddig azon kívül, hogy a tabletta visszafogta a szőrnövekedést meg szépen letisztította a bőröm, nem történt semmi:/
Szerintem ne szedj fogamzásgátlót. Azt tudom erre mondani, amit a nőgyógyászom.
A tabletta nem oldja meg a problémát, hanem elfedi. Most nincs peteérésed, nem működik rendesen a petefészked, a tabletta meg még jobban legátolja. Ha elkezded, lehet az isten se rakja helyre utána.
A tabletta csak egy látszólagos megoldás...
Maximálisan átérzem, nekem teljesen ugyanez van. Nemsoká megyek vissza a dokimhoz, majd kiderül van-e vmi ötlete.
Egy ideig nagy adag D vitamint szedetett velem, mert bizonyos tanulmányok szerint néha segít. Egy peterésem volt is, mikor elkezdtem, de aztán megint semmi. Szóval várom az újabb ötletet. Ha okosabb leszek, írok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!