Egy eve szedem a fogamzasgatlot, eddig nem ereztem h fogynek, de mostanaban tobben is mondtak h fogytam es ez igy is van, par kiloval keveseb vagyok(39kg most). Mindig is vekonyka voltam, 20 eves vagyok, egyetemista. En ugy gondoltam h azert adok le nehany kilot m tul streszesek a napjaim. Vajon a gyogyszer is hatassal lehet a sulyomra? V egyaltalan semmi koze, csak az en szervezetem ilyen.
Ha a fogamzásgátlótól fogysz, akkor te marha nagy mázlista vagy, más akár több tíz kilót is felszed gyógyszer mellett.
2012. jan. 23. 23:24
2/11 anonim válasza:
39 kilóval én nem mondanám olyan marha nagy mázlistának(persze van az a magasság amihez megfelelő, de igen valószínű, hogy alultáplált lehetsz).
Sokkal inkább a stressz okozhatja, vannak növényi étvágyfokozók, mint pl a Svéd-csepp, próbálkozz azokkal, éjszakai nassolás.
A biztonság kedvéért legközelebb kérj hormonpanelt az orvosodtól, de igen kevés az esélye, hogy 1 év múltán alakuljon ki fogyás, inkább a vizsgaidőszakhoz lehet köze:/
2012. jan. 23. 23:29
3/11 anonim válasza:
Ezektől a fajta fogamzásgátlóktól nem fogsz fogyni, csak több vizet vonnak el a szervezetedből és ha pár kilóval könnyebb leszel, akkor nem zsírból vesztesz, hanem vízből, ez a nagy titka.
2012. jan. 23. 23:35
4/11 anonim válasza:
Atyaég, te 20 éves létedre 39 kiló vagy? Biztos nem vagy te anorexiás?
2012. jan. 23. 23:36
5/11 anonim válasza:
39 kiló vagy 20 évesen? Mondd, hogy csak elírtad...
2012. jan. 24. 01:50
6/11 A kérdező kommentje:
Nem hiszem h anorexias lennek, en mindig is ilyen vekonyka voltam, csak mostanaban tobben emlitetek h fogytam es megilyedtem h vajon nem a fogamzasgatlotol. De akkor ezek szerint semmi okom ezert agodni, csak a stresz okozhatja. Amugy nem irtam el tenyleg 20 eves vagyok es 39 kg.
2012. jan. 24. 08:38
7/11 anonim válasza:
Fogamzásgátlótól hízni semmiképp nem lehet, csak az étvágytól, amit csinál. Ha 39 kiló vagy, fordulj orvoshoz.
2012. jan. 24. 10:21
8/11 anonim válasza:
Fogamzásgátlótól hízni semmiképp nem lehet, csak az étvágytól, amit csinál. Ha 39 kiló vagy, fordulj orvoshoz.
Aha, akkor magyarázd már meg nekem, hogy mitől híztam a semmiből 3 hónap alatt 10 (!!!) kilót, miután az első 3 levél gyógyszert bevettem? Mikor világéletemben sportoltam és soha nem mentem 60 felé és tartottam az étkezési szokásaimat ugyanúgy? Biztos véletlen, ugye? De az is lehet, hogy elfelejtettem kivenni a féltéglákat a zsebemből, mikor mérlegre álltam, azért mutatott egyszer csak +10-et...
2012. jan. 25. 18:44
9/11 anonim válasza:
Hát hacsak nem valami extrém hormontartalmút szedtél, akkor nem a gyógyszertől, ezt minden orvostudománnyal kapcsolatos ismeretemet latba vetve állíthatom.
2012. jan. 25. 20:38
10/11 anonim válasza:
Az egyik legalacsonyabb hormontartalmút szedtem. Még mindig kíváncsian várom a magyarázatodat arra, hogy mitől híztam, ha soha életemben nem voltak súlyproblémáim és abban a bizonyos 3 hónapban is folytattam az aktív sportot, illetve nem ettem többet? És miért volt az, hogy ez a 10 kiló nem ment le, holott tovább csökkentettem a kalóriabevitelt a szedés alatt? És hogy lehetett az, hogy mikor abbahagytam a gyógyszer szedését, hetek alatt leolvadt magától? Egyébként mellesleg elmondom, hogy nekem igazi végzett ORVOS mondta, hogy vannak, akiknél fokozott hízással reagál a szervezete a mesterséges ösztrogénbevitelre, hiába nem eszik többet. Nos?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!