Ha vizsgálatra mész nőgyógyászhoz, előtte leborotválod odalent?
# 10
HAHA! Egyszer egy női nőgyógyász, mikor meglátta a nem tökéletesre stuccolt sövényemet, megvetően elhúzta a száját...férfinál még sosem fordult elő.
Biztos a férfinél sokkal jobban igyekeztél!!
Azért mégiscsak, nem?
11.
A férfi megjegyzést is tett volna talán!
# 16
Csak férfihoz járok, akkor egyszer voltam nőnél, többet se megyek...
17
"Csak férfihoz járok, akkor egyszer voltam nőnél, többet se megyek.."
Jól teszed!! Az sokkal "IZGIBB"!
Na voltam, férfinál. De többet hozzá nem megyek. Direkt úgy mentem hogy ne legyen meg, erre mikor bedugta a kacsát és kenetet vett véreztem, azt mondja kicsit vérzik, lenézek, mondom neki nem kicsit, nem tudom mit csinált odabent, de azóta se vérzek csak akkor., azt mondta méhszájsebem van. kérdezgettem a babvárásról erre azt mondja nekem, nem beszél, nem kérdez öltözik. és akkor se nagyon akart válaszolni amikor ráért volna, még írtam alá a papírt. Egyszóval bunkó volt.
Nem értem az SZTK -s orvosokat. Fizetem a tb-t vonják a fizetésemből és arra nem méltat hogy normálisan álljon az emberhez., mellesleg mikor odaértem,meg még várakoztam, csak 6-7 színesbőrű volt, sok belőle terhesen., megértem hogy azokkal állat módjára kell beszélni. Legközelebb majd magánúton megyek úgylehet.
Mondták itt páran.....
keress egy kedves női dokit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!