Azon gondolkodom melyik nőgyógyászhoz menjek. Karazma Farshid vagy Peitl Szilárd? (Sopron)
Figyelt kérdés
Illetve még az lenne a kérdésem, hogy az SZTK-ban ők rendelnek? Meg ott nem kell fizetni, igaz? Igazából csak méhnyakrákszűrés lenne...2012. jan. 19. 18:30
1/5 anonim válasza:
Igazából majdnem mindegy. Karazma talán jobban "tiszteli", hogy az intim szférádban vizsgál. Visszafogottabb.
Hidasról is jókat hallottam.
A kórházban ingyenes a vizsgálat. Rendelnek is ott. Azt hiszem időpontot kell kérni oda is.
2/5 anonim válasza:
Karazma február 6-tól több hónapra hazautazik Iránba (azt hiszem onnan jött).
Én személy szerint Peitl-t nem kedvelem, flegma és tuskó, bár nem mindenkivel. Nem sikerült még rájönnöm, mi alapján válogat.
Perzse attól is függ, hogy milyen célból keresed meg a dokit.
3/5 anonim válasza:
Előző kommentes vagyok. Már látom, hogy csak rákszűrés.
Én voltam már Nagy Bálintnál, Tiboldinál, és Hidasnál is. (Hidas nem vizsgált). Nem tudnék egyikről sem rosszat mondani.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Akkor ha jól értelmezem, nem muszáj minden rákszűrésnél ugyanahhoz a dokihoz menni, igaz? Néztem a szakrendeléseket a soproni kórházban, és láttam h pár óránként váltják egymást...
2012. jan. 24. 22:44
5/5 anonim válasza:
Mindegy, hogy melyik dokihoz mész. Csak leveszik a kenetet és mehetsz. Ha van olyan doki, aki korábban szimpatikus volt, vagy leragadnál egynél, akkor értelemszerűen érdemesebb ahhoz menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!