Dr. Kelemen Szilárd, Győr, mit tudtok róla?
Gyorben én nem találtam jó nogyógyászt,évekig félrekezeltek.
A nogyogyászatui betegségek abszolút szakértoje Dr Takáts Béla Budapesten.Nézd meg a honlapját.
Tobb éve tartó krónikus huvelygyulladás,méhszájseb,kismedence gyulladás.Mindezek ugy alakultak ki,hogy már az elso tunetektol orvoshoz mentem.De nem találták meg az okot,nem is nagyon keresték,vaktában lovoldoztek az antibiotikumokkal.Egyik orvostol a másikig jártam,sikertelenul.
Aztán sokan ajánlották a doktor urat,elmentem hozzá,és megtalálta a probléma okát,ami az egészet elnidította,ugy,hogy olyan vizsgálatokat is megcsinált,ami a tobbi orvosnak eszébe sem jutott vagy egyszeruen nem vették a fáradtságot.
Szornyen duhos vagyok rájuk,és sajnálom,hogy nem találtam rá elobb erre a dokira,akkor nem fajult volna el a helyzet,és nem kellett volna évekig szenvednem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!