Aggódnom kellene? Hormonzavar? Szedjek rá valamit?
Most leszek 13 (lány), és szögezzük le: Undorítónak érzem magam... Az egész hátsó oldalam (nyakamtól a combomig) pattanásos, az arcomon jelenleg nincs egy darab se, de menzesznél megint elő fognak jönni... "Ott lent" idegesítően szőrös vagyok, bikinivonalom bőven túl... Ezt szívesen le is nyírnám, csak nemtudom hogyan, mivel, és hogy érdemes-e... és valami rémisztő súlyproblémával küzdök! (Mondjuk sohase voltam sovány, de ez...) Továbbá piros csíkok vannak a mellemen... Eddig nem hordtam itthon melltartót, csak lakáson kívül, de most elkezdtem azt is... Visszaáll még?
Ráadásul a karomon mindenki mással ellentétben nem csak szőke pihék vannak!!! Szőkének szőke... De hosszú...
Nem mellesleg a bajuszvonalam szélét gyantáztatni kell már, és a szemöldökömet is sűrűn...
Oké, fogyókúra, vettem az adást, de emellett valami hormontablettát is kéne szednem? :(
Már utcára is utálok kimenni, tesióra katasztrófa...
Hát hormontablettákat nem lehet csak úgy venni.
Szóval ha kellene is szedned (ami közel sem biztos), akkor is orvosnak kell megvizsgálnia és felírnia.
Javaslom, hogy menj el endokrinológushoz (hormonokkal foglalkozó orvos), aki majd kivizsgál, és elmondja mit lehet tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!