Aggódnom kellene?
16 éves lány vagyok, már 3 éve menstruálok, de még mindig nem nagyon állt be. A napokban kell megjönnie, és ugye éreztem a "tüneteit" (feszült a mellem, az alhasam, valamint hasmenés "szerűségem " volt, mint minden havikor.)
De hiába van ez, inkább ilyen átlátszó váladék jön belőlem, de az rengeteg.
Tegnap telt volna le a 28 nap és semmi. Általában mindig előbb szokott megjönnie, de késni sosem szokott..
Nem vagyok terhes, még szűz vagyok, szóval ilyen problémáim nincsenek.
Szerintetek lehet ebből baj?
Oké, figy, NEM mindenkinek 28 napos, szóval ha neked 25 vagy 26 stb napra jön meg, akkor azzal számolj
Egy-két nap ingadozás meg teljesen normális, akkor rendszeretelen csak, ha teljesen kimaradnak ciklusok, szóval egy vagy több hónapnyi menstruáció rendszeresen elmarad.
Amúgy 3 év menstruáció még nem sok, van ideje még beállni. 18 éves korod körül elég nőgyógyászhoz fordulni ezzel, de CSAK akkor ha 21 napnál gyakrabban jön meg, vagy teljes cikluspk kimaradnak, vagy több mint egy hét ingadozás van mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!