2 hónapja kb együtt voltam a barátommal, és kiszakadt a gumi, de jól kimostam magamat , ez peteérés környékén történt.Nem volt pénzem 72 órásra...Azelőtt pontosan 29 napra jött meg...Na akkor késett 5 napot..34 napra jött meg.Akkor megnyugodtam...csináltam 2 tesztet is..negatív volt..Következő hónapba másik petefészkemből 32 napra jött meg, rendes mennyiségű volt mind a kétszer..Azóta volt egy megszakításos közösülésünk mert megint elszakadt a gumi...nem tudom miért..és most ismét késik, már a 32 .napban vagyok és folyamatosan vagy már 1 hete fáj a bal petefészkem..van amikor a jobb is..viszont megduzzadt ugy a mellem, kb 1.5 hete..néhány napja múlt el a duzzanat..de végig, és a mai napig is nagyon érzékeny a mellbimbóm mind a kettő,nagyon rossz érzés hozzá érni is...ilyet még nem éreztem.nem tapasztaltam hányingert gyakori vizelési ingert,semmit...csak hogy késik meg a mellem...ja és nincs elsötétedve...Múlt pénteken viszont szerintem felfáztam..Mellesleg pcos-em van mert sokat híztam és elkezdtem szőrösödni...meg minden egyéb ráutaló tünet, csak még egyszerűen nem volt időm a munka miatt elmenni orvoshoz..lehet amiatt késik , a hormonzavar miatt megint vagy baba ? kezdek napról napra idegesebb lenni.
2011. dec. 13. 21:03
1/9 A kérdező kommentje:
23 éves vagyok, és nem szedek fog.gátlót, nem is szedtem soha.
2011. dec. 13. 21:05
2/9 anonim válasza:
vegyél egy terhességi tesztet.
és menj mihamarabb orvoshoz!
2011. dec. 13. 21:13
3/9 anonim válasza:
Szerintem baba.Mindenképpen tesztelj. Én mindkét terhességem alatt éreztem, hogy fáj a bal oldalam. De ezt csak a legelső hetekben. A hányinegr vizelési inger nekem csak jóval később jelentkezett kb a 10. héten.A bő hüvelyi folyás is jelezheti, ha terhes vagy.Meg lehet kitudod magadnak tapintani is.De ahhoz felkell nyúlnod. ha érdes vagy belül és sokkal puhább mint szoktál akkor az igazolja a terhességet
2011. dec. 13. 21:16
4/9 A kérdező kommentje:
ezt megcsinálom most!!meddig nyúljak?a hüvely oldalának kell érdesnek lenni? és hol puhább ?
2011. dec. 13. 21:20
5/9 anonim válasza:
Én a kitapintást nem venném készpénznek, akkor inkább teszt és vagy orvos.
2011. dec. 13. 21:26
6/9 anonim válasza:
Magadnak nem tudod megállapítani a terhességet ez butaság.
Főleg nem a hüvelyedben lévő redőkből...
Egyébként szerintem (bár ez inkább csak megérzés) nem vagy terhes. PCO mellett alapból elég nehézkes a teherbeesés.
A gumi meg oké, hogy egyszer elszakad...de kétszer egymás után? Dobjátok ki azt a csomagot, mert lehet hibás széria, vagy tanuljátok meg használni, mert azért ennyire nem szakadnak könnyen.
Tesztet pedig aktus után két héttel már csinálhatsz...
7/9 anonim válasza:
Igen a hüvely oldalát kell szederjesnek érezned és egszerre sokkal puhábbnak mint szokott lenni.Ha fenntebb nyúlsz ott már a méhet találod annak is puhának kell lennie.Nem olyan keménynek mint az orrod.A hüvely színe is megváltozik terhesség esetén lilás lesz, de azt nem hiszem hogy megtudod nézni.
8/9 A kérdező kommentje:
Megnéztem, nem érzek semmi olyasmit...annyit értem el hogy most még jobban fáj a hasam alja :(
Nem a gumi minősége rossz mert mind a 2 Durex volt..és szeretkezés közben egyszer csak reccsenés, és keresztbe ketté szakadt..Jól tesszük fel.. a mérettel vannak itt "problémák"... Majd próbálok tovább keresgélni másfajta után.
Egyébként, én is ezzel próbálom nyugtatani magamat, ha már ilyen szerencsétlen idegtépő helyzetbe kerültem hogy azt hallottam délelőtt, hogy a pcos-ek nehezebben esnek teherbe...
Köszönöm szépen amúgy a válaszokat.
2011. dec. 13. 21:40
9/9 anonim válasza:
Azért én ajánlom, hogy orvos is igazolja, hogy pcos vagy. Nekem pl. ugyanez a betegségem van és még soha nem jött meg pontosan, (pedig már 15 éve menstruálok). Csak gyógyszerek mellett jött meg úgy ahogy pontosan. Persze ez nem jelent semmit, pl. nálam a másik jellegzetes tűnet a túlsúly ami nem jelentkezett, sőt én sokáig "alultáplált" voltam (43-45 kg.) Szóval a tünetek még nem elegendőek, jó ha igazolják is a betegséget (mert lehet, hogy valami másról van nálad szó ami más kezelést igényel).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!