Terhesség esetén ez az egyetlen megoldás?
Védekezünk a barátnőmmel normálisan,leellenőrizzük a gumit,hogy minden rendben van-e...
De ha véletlenül mégis történne valami,nem vennénk észre tehát a tabi kizárva,csak abortusz/gyerek között lehetne választani,nincs kevésbé drasztikus módszer műtét nélkül?
12:24
Én amondó vagyok, ha valaki egy mikrorepedéstől esik teherbe az tekintse ezt Isteni csodának. :) De most komolyan... az ember azért nem védhet ki mindent. Annak mennyi az esélye hogy ha kilépsz a házból a fejedre esik egy tetőcserép? Nem sok, de megeshet... akkor inkább ki se menjen az ember?
Egyszer pontosan mellém esett le egy rohadt nagy tetőcserép. Egy hajszálon múlt hogy a fejemen landoljon... :)
Szóval szerintem egy mikrorepedés esetén összehozott terhességnél tekinthető az eset lottó 5ösnek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!