Hogyan cseréljem le a mostani fogamzásgátlómat egy másikra? (többi lent, nagyon fontos)
Figyelt kérdés
Régebben Jeanine-t szedtem,aztán átálltam a Logestre,most pedig Yaz-t szedek (ugy hallottam ezt nem forgalmazzák M.O.-n,romániai vagyok).SZeretnék visszaállni a Jeanine-ra,mert az volt a legjobb,de nem tudom hogy csináljam.Maradt még a Yaz-bol 2 tabletta + a 4 ugynevezett placebo tabletta.Nem tudom mikor válthatnék át a Jeanine-ra...Miután bevettem a 4 placebot?Mert elvileg akkor kéne uj Yaz-t kezdjek...Szerintetek?Esetleg tudtok olyan weboldalt ahol feltehetném a kérdést egy orvosnak,aki hamar válaszol is?Előreis köszönöm.2012. jan. 12. 16:55
1/7 anonim válasza:
Felétek nem kell felíratni az orvossal a fogamzásgátlót? Vagy még úgy van, mint 30 éve, hogy a csempészett fogamzásgátlókat szeditek?
A doki felírja a másik szert, befejezed az előző tablettával a ciklust, és a következő ciklusban már az új tablettát szeded!
2/7 A kérdező kommentje:
A Jeanine-t is,majd később a Yaz-t is orvos irta fel.De egyébként simán kiadják a gyógyszertárba.Nem tudom,hallottál-e már a Yaz-rol,de ha igen,akkor tudod hogy ez nem olyan fogamzásgátló mint a többi,ugyanis 24 normális fogamzásgátló tabletta mellé van még +4 placebó,és éppen ezért nem tudom hogyan álljak át egyikröl a másikra,mert teljesen más a kettő.
2012. jan. 12. 17:13
3/7 anonim válasza:
istenem ennyire bunkó hogy lehet valaki? miért nem lehet normálisan válaszolni egy kérdésre???
Szerintem ezt egy nőgyógyásszal kellene megbeszélned mert ő a legtájékozottabb ebben a témában. Ne csinálj semmit meggondolatlanul mert nyilván nem viccből szeded a gyógyszert és nem tudhatod hogy melyik hogyan hat vagy épp nem hat...:D szóval szerintem egy orvost kérdezz erről:)
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ.azóta már voltam orvosnál,mert biztosra akartam menni,ugyhogy ő elmagyarázta mit hogyan csináljak.
2012. jan. 15. 23:18
5/7 anonim válasza:
igazán nincs mit:D elvégre erről szól ez az oldal. örülök neki,hogy megoldódott a gondod. :)
Minden jót!! :)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2012. jan. 16. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!