Elitestars kérdése:
Ha anyukámnak nincsenek nagy mellei, akkor jó eséllyel nekem sem lesznek?
Figyelt kérdés
Vagy ez mitől függ? Nem öröklődik valamilyen szinten?2012. jan. 12. 07:10
1/5 anonim válasza:
Valamilyen szinten öröklődik, de nem csak anyai ágon. Ha apukád génjeit örökölted nagyobb részben, akkor az ő családjának nő tagjainak méretei lesznek jellemzőek rád.
2/5 anonim válasza:
A választ nem tudom, de az biztos, hogy akármekkora is lesz a melled, attól még nagyon szép lehetsz!
3/5 anonim válasza:
Igen, pontosan. Persze függ a nagyszülőktől is, szóval ha az egyik nagyszülődnek nagyobb mellei voltak, akkor neked is lehet olyan. De amúgy a mellméret elég erősen öröklődik, szóval ha a nagyszüleidnek is kicsi, akkor ne számíts nagyobbra, max minimális szinten. Sőt, ha hízol akkor se fog jelentősen nőni.
4/5 anonim válasza:
Attól,h anyukádnak kicsi mellei vannak,nem jelenti azt,h neked is kicsik lesznek,de van rá azesélyed. A gének több generáción át öröklődhetnek.
Pl az én anyukámnak is nagyon kicsik a mellei, az enyémek se nagyok,de az övétől jóval nagyobb és én elégedett vagyok velük,de ha akkorák lennének,mint anyué,akkor is elégedett lennék.
5/5 anonim válasza:
anyum 80A-s én 80C-s. pedig mégcsak 14 vagyok. Apai ágon elég nagy melleket örökölhetek, anyain pedig kicsiket. Szóval valahogy a kettő közt lesz majd.
De ne agódj ha kicsi lesz nagyon sok pasi szereti, de ha nagy lesz az se baj... azt is szeretik. Szóval igazából tök mind1 ne törődj vele lesz amilyen lesz. a tieid lesznek és szépek nyugi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!