Mi a története mikor elöször megjött?
Nagyon ciki!
Júnis 28 adikán jött meg, egy táborba mentem és a buszon éreztem a hasamba egy kis nyomás és melegség érintett meg itta puncim felet amik megáltunk a benzinkút nál én azzonal berohantam és amikor lehuztam a bugyim vörös folt volt ott szerencse volt nálam betét, mert már tutam hogy jöni fog és ezárt anyukám direkt elmonta elött nehogy ne tudjam mit kel csinálni. 13 és fél évesen
Nekem tegnap előtt jött meg(Október 31.)Reggel felkeltem elmentem szokásosan WC-re és láttam hogy valami barna van a bugyimon felszaladtam egy másikért és megmutattam anyának azt mondta rakjak be betétet pár órával utána már tiszta vér voltam.Ja és 12 éves vagyok.
Hát ennyi!
én alig múltam el 12, amikor egyik délután kicsit nedvesnek éreztem magam. Hát elmentem wc-re, hogy megnézzem mi lehet az. Egy nagyon világosbarna folt volt. Gondoltam a menstruációra, ezért ide, a gyakorikerdesek.hu-ra feltettem egy kérdést, hogy mi lehet az. Írták, hogy az első manstruáció :O Iszonytosan örültem neki, pedig nem is igazán mertem elhinni. Na szóval nem raktam be betétet, mert féltem, hogy lehet, hogy mégsem az, és akkor anyu észreveszi, hogy elvettem a betéteit... Ezért mindig bugyit cseréltem. A világosbarna foltból egyre sötétebb lett, majd végül szinte fekete! Még ekkor sem voltam biztos benne, hogy ez az. Hát elmentem aludni. Reggel mikor felébredtem, ki sem keltem az ágyból, már tudtam, hogy mégsem az volt, mert nem éreztem nedvesnek magam. Hát nyugisan, kicsit csalódottam elmentem a wc-re. Boldogan láttam, hogy mégis az volt, mert véres volt a bugyim.Ekkor már raktam be betétet. Senki sem volt otthon, se az előtte lévő napon, sem azon amikor rájöttem, hogy mi ez. De anyum nem sokkal később hazért. Megszeppentem amikor el akartam volna mondani neki. Kb. ennyi volt:
- anyu!
-igan kicsim
-ajj, nem merem elmondani!
-mi az?
-ömm...
-eltörél valamit?? (XD)
És ekkor kirohantam. De muszály voltam elmondani, úgyhogy leírtam egy papírra, csak ennyit: Megjött.
Ő nagyon örült. Kioktatott, meg minden. Nem telt el azóta sok idő, még csak 4-szer volt meg.
Egyébként barátnőmnek Nov. 1.-én jótt meg :D Tehát nemrég.
Rettenetesen örült neki. Ugyanaz történt vele, mint velem. Majdnem.
Úgyhogy ennyi, azóta jól vagyunk, és örülünk neki, hogy nagylányok vagyunk! :D
ja és bocsi, hogy ennyit írtam!
Nekem már rég jött meg az első, 1997.08.26.-án, az 5. osztály utáni nyáron. :)
Éppen a matek pótvizsgám napja volt...képzelhetitek. xDDDDD
Nem ijedtem meg, hiszen már jó pár éve elmondták a szüleim, hogy ez mi. Soha nem volt nálunk tabutéma a mensi és a szex, de makacs és kezelhetetlen kamasz voltam, így nem mondtam el senkinek...2 évig az én kis titkom volt...:D Pedig nem voltam rosszban a családtagjaimmal, sőt. Egyszerűen nem mondtam el. :D És nem azért, mert szégyelltem. Az elsőnél Anyu betétjéből csórtam, utána vettem magamnak mini méretű tampont, mert egy tinimagazinban olvastam, hogy a kis méretű tampont már az első mensinél is lehet használni. Sikerült is feltenni, azóta csak tampont használok. Mákom van, mert nem vagyok a rosszul levős-görcsölős-ájuldozós típus. De lelkileg nagyon megvisel. :SSS Már egy héttel előtte hisztis vagyok, mindenen kiakadok és pankrátorhangulatba kerülök. xDDDDD Ilyenkor elviselhetetlen vagyok és jajj annak, aki felidegesít. xD
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!