Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi a története mikor elöször...

Mi a története mikor elöször megjött?

Figyelt kérdés
2009. máj. 24. 23:01
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

tudtam mi történik velem, meg már számíthattam is rá, hogy megjön valamikor ak özeljövőben, de tök váratlanul jött, nem is gondoltam rá, nem tudtam milyen érzés lesz, és totál meglepett, mikor suliba elmentem pisilni, és éreztem valami melegséget, olyan volt mnit a szurok, vöröses fekete, ragacsos, darabos, az csak ilyen előtermék volt. Aztán másfél évig nem jött semmi utána.

Nem szoktam körcsölni szerencsére, de rendszertelen a mai napig, van hogy három havonta jön csak meg, hiába szedek bogyót, 23 éves vagyok.

Szal 14 évesen jött meg, már lassan haza fele indultam, hál istennek közel lakok, és nem volt gáz nagyon, hogy semmi betét nem volt nálam, ki se akartam jönni otthonról, úgy aludtam mnitha be lennék pelenkázva, nagy betét, másnapra tiszta vér volt az ágynemüm, még a szivacs is, mnitha mészárszékbe ültem volna.

De nem fájt, meg hamar hozzászoktam al átványhoz, ez egy természetes folyamat, csak mostanában készenlétbe állok és mindig van nálam tampon vagy betét.

plusz csere bugyi :)

előtte kicsit zsibbadni szokott ah átam meg a hasam, néha hasmenésem is van meg a térdeim felvizesednek, de semmi extra, van hogy nagyon fáradtnak érzem magam és nincs erőm. Nektek is érzékeny olyankor a bőrötök, mikor peteérésetek van? Remélem attól még lehet könnyen majd babám, hogy ritkán menstruálok.

2009. máj. 25. 01:37
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
nyar volt,nagyon meleg!mentem haza es siettem, a wc be mert pisilnem kellet es akkor lattam,a bugyin hogy veres tudtam en is egybol mi az! ennek mar 17 eve:) azota market gyerekes anya vagyok:D
2009. máj. 25. 04:12
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
1,37 kének a 23 éves lánynak szeretnék csak annyit mondani, hogy van egy ismerősöm, aki egy évben kb 2-3szor van emg a menzije,30 felett van már,és mégis van peteérése.Van neki egy gyereke,sőt egyet el is vetetett, mert becsúszott és ő már nem akart kettőt.Habár nem értek vele egyet, mert ahol egy felnől ott a második is felnő.Szóval nagyon rendszertelenül menstruált mindig, és mégis könnyen teherbe esett.Hogy lehet e valakinek gyermeke, az akkor derül ki, mikor élesben próbálkozik, és nem védekezik.De tudok olyan nőt is, aki 8 éve próbálkozott gyerekkel, és nem jött össze,de mindig 28 napos perc pontos volt a menzije, pedig sohasem szedett gyógyszert, aztán 38 éves korában lett egy gyermeke, igaz lombik program útján de lett neki.:)Szóval feleslegesen ne izgulj,de ha nagyon aggaszt ez a kérdés,konzultálj egy nőgyógyásszal.
2009. máj. 25. 09:56
 14/34 anonim ***** válasza:
77%
Úgy látom, a legtöbb lánynak nyáron jött meg az első.
2009. máj. 25. 09:58
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 12 éves koromban, februárban jött meg először. Szerencsére pont hétvége volt, egész nap fájdogált a hasam, de nem gondoltam semmi rosszra. A barátnőmhöz is elmentem játszani. Amikor hazaértem, elmentem pisilni, és láttam, hogy van egy pici folt a bugyimon. Kicsit megijedtem, hogy most mi lesz mert nem volt nálam semmi, anyukámnak meg nem mertem elmondani, ezért másnap elmentem a barátnőmhöz, akinek akkor már megjött korábban is. Ő adott betétet és nyugtatott meg, ezért örökre nagyon hálás vagyok neki, mert a mai napig mindenben segít, ha tud.
2009. máj. 25. 10:29
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 15.5 évesen jött meg januárban. Otthon voltam, nem vagyok most sem görcsölős egyáltalán. Ha elkezd fájni a derekam akkor tudom, hogy beteg leszek. Szóval picit fájt a derekam + a hasam szurkált , elmentem pisilni és nagyon megijedtem de egyben örültem is, mert már nagyon vártam mikor jön meg. Láttam a sok barnás-vöröses váladékot, anyunak elmondtam, ő örült, felvilágosítani nem kellett mert kb. másfél évvel előtte megtette, betét mindig volt nálam, most meg már tampon is. :)
2009. jún. 28. 21:32
 17/34 anonim ***** válasza:
70%

Előre elnézést kérek a kisregényért.

2008. otóber 6-a volt, hétfő.

Körülbelül fél 3 volt, amikor egyik osztálytársamat lepilleztem, és kimentem pisilni.

Láttam, hogy egy nagy vérfolt volt a bugyimban.

Mivel senki nem volt otthon, ezért hát eléggé kétségbe estem, gyorsan visszarohantam a szobámba egy másik bugyiért, és felkutattam a fürdőt egy betétért.

Mivel anyu már korábban mindent elmondott erről...utána megnyugodtam. Még arra is emlékszem, hogy a kedvenc fekete farmerom és egy fehér póló volt rajtam.

Amikor anyu hazaért, akkor elmondtam neki, és láttam rajta, hogy nagyon örül neki.

Amúgy most 12 éves vagyok.

2009. aug. 25. 11:25
 18/34 anonim ***** válasza:
*október
2009. aug. 25. 11:25
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

(Nekem májusban)

13 voltam,épp szünet volt a suliban,és otthon gépeztem...Elmentem pisilni,és megláttam a kis barna foltokat...tudtam persze mi az,de nem akartam elhinni,azt hittem,bekaksiztam :D ezért átvettem egy új bugyit,majd anyunak elmondtam,ennyi volt!Utólag visszagondolva nagyon vicces :D

De az első 1-2 évben nagyo szenvedtem,erős volt rettentően,reggelre sokszor átáztam,fájt a hasam...szerencsére már rendeződött!

2009. szept. 2. 15:44
 20/34 A kérdező kommentje:
köszi minenkinek a választ
2009. szept. 2. 22:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!