Mi a története mikor elöször megjött?
tudtam mi történik velem, meg már számíthattam is rá, hogy megjön valamikor ak özeljövőben, de tök váratlanul jött, nem is gondoltam rá, nem tudtam milyen érzés lesz, és totál meglepett, mikor suliba elmentem pisilni, és éreztem valami melegséget, olyan volt mnit a szurok, vöröses fekete, ragacsos, darabos, az csak ilyen előtermék volt. Aztán másfél évig nem jött semmi utána.
Nem szoktam körcsölni szerencsére, de rendszertelen a mai napig, van hogy három havonta jön csak meg, hiába szedek bogyót, 23 éves vagyok.
Szal 14 évesen jött meg, már lassan haza fele indultam, hál istennek közel lakok, és nem volt gáz nagyon, hogy semmi betét nem volt nálam, ki se akartam jönni otthonról, úgy aludtam mnitha be lennék pelenkázva, nagy betét, másnapra tiszta vér volt az ágynemüm, még a szivacs is, mnitha mészárszékbe ültem volna.
De nem fájt, meg hamar hozzászoktam al átványhoz, ez egy természetes folyamat, csak mostanában készenlétbe állok és mindig van nálam tampon vagy betét.
plusz csere bugyi :)
előtte kicsit zsibbadni szokott ah átam meg a hasam, néha hasmenésem is van meg a térdeim felvizesednek, de semmi extra, van hogy nagyon fáradtnak érzem magam és nincs erőm. Nektek is érzékeny olyankor a bőrötök, mikor peteérésetek van? Remélem attól még lehet könnyen majd babám, hogy ritkán menstruálok.
Előre elnézést kérek a kisregényért.
2008. otóber 6-a volt, hétfő.
Körülbelül fél 3 volt, amikor egyik osztálytársamat lepilleztem, és kimentem pisilni.
Láttam, hogy egy nagy vérfolt volt a bugyimban.
Mivel senki nem volt otthon, ezért hát eléggé kétségbe estem, gyorsan visszarohantam a szobámba egy másik bugyiért, és felkutattam a fürdőt egy betétért.
Mivel anyu már korábban mindent elmondott erről...utána megnyugodtam. Még arra is emlékszem, hogy a kedvenc fekete farmerom és egy fehér póló volt rajtam.
Amikor anyu hazaért, akkor elmondtam neki, és láttam rajta, hogy nagyon örül neki.
Amúgy most 12 éves vagyok.
(Nekem májusban)
13 voltam,épp szünet volt a suliban,és otthon gépeztem...Elmentem pisilni,és megláttam a kis barna foltokat...tudtam persze mi az,de nem akartam elhinni,azt hittem,bekaksiztam :D ezért átvettem egy új bugyit,majd anyunak elmondtam,ennyi volt!Utólag visszagondolva nagyon vicces :D
De az első 1-2 évben nagyo szenvedtem,erős volt rettentően,reggelre sokszor átáztam,fájt a hasam...szerencsére már rendeződött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!