Nekem október 8-án jött meg. Reggel volt egy kis barna folt a bugyimon, de nem gondoltam semmi rosszra, azt hittem, hogy ugyanolyan barna folyás, mint amilyen 3 hónappal azelőtt volt. Hát nem!! a suliban aznap elmentem WC-re, és tiszta vörös lett az egész bugyim!! másnap dőlt belőlem a vér!! És ez az egész 8 napig tartott! Anyukámnak nem kellett, elmondanom, ő maga vette észre , hogy véres a bugyim, mosásnál. betétet pedig tőle csórtam, volt neki egy csomó. de am. már mindent tudtam a dologról, anyukám nem is mondott semmit, mert jól tudta, hogy már mindent tudok. azt is tudtam, hogy hogyan kell berakni a betétet, pedig azelőtt senki nem mondta, csak felvilágosító könyveket bújtam. Na ennyi a történetem .:)
2009. okt. 16. 20:06
22/34 anonim válasza:
Nekem pont tegnap jött meg az első:)
Péntek este/éjszaka nem tudtam aludni a görcsök miatt...Szombaton 10-kor keltem,a szokásos módon,megnéztem a Cool-on a Balázs Showt,és mikor kb 1 órakor d.u-án elmentem wc-re tisztára átvoltam ázva...Vettem másik bugyit,anyu megmutatta hogy kell a betétet betenni,mikor cseréljem,blablbla...Tettünk a táskámba is,tisztaságit,és szárnyasat is.
Ennyi a történetem.
Am nemtom ti hogy voltatok vele,de én vook az utolsó az osztályból,és örülök hogy megjött!
2009. okt. 18. 08:06
23/34 anonim válasza:
Ja am 12,5 éves vok!
2009. okt. 18. 08:09
24/34 anonim válasza:
Én is az utolsók között voltam,és én is vártam, meg se ilyedtem, mikor megjött, tökre higgadtan fogtam fel :)
2009. okt. 18. 17:05
25/34 anonim válasza:
Én mit sem sejtve ültem miniszoknyába a helyi parkban..
A barim vette észre, mert pont ott ügyködött..:/
2009. dec. 11. 15:21
26/34 anonim válasza:
nekem december 6.-án jött meg. otthon ültem nagyban amikor éreztem hogy nedves vagyok. kimentem wc-re meg minden és látom hogy véres a bugyim. először nem hittem el. nem szóltam anyumnak pedig csak ő volt otthon. pár perccel később visszamegyek és látom hogy még véresebb vagyok. szóltam anyumnak ő rögtön mondta hogy ad betétet. de én először a suliban kapott betétet használtam el. de amit anyum adott (allways) az jobb volt. 14/L
2009. dec. 16. 17:02
27/34 anonim válasza:
Nekem agusztus 20.án :D
pont akkor amikor abszolut nem számitottam rá
és nem is görcsöltem
2010. jan. 1. 22:46
28/34 anonim válasza:
17:02-nek: Pont Mikuláskor jött meg neked! XD
A Mikulás hozott egy kis piros ajándékot! :)
2010. jan. 30. 20:43
29/34 anonim válasza:
Nekem ma reggel jött meg. :P 2 napja picit görcsöltem de nem gondoltam hogy meg fog jönni. Reggel elmentem pisilni és észravattam hogy véres a bugyim. Kihívtam anyát a fürdőbe és elmondtam naki adott betétet. A nyuszi hozta :P
2010. ápr. 4. 16:04
30/34 anonim válasza:
Nekem fél éve, szeptember 7-én, pont a névnapom előtt 1 nappal. Játszón voltunk barinőimmel, fehér gatya volt rajtam, bnőm mongya h van rajta vmi barna. Mondom de jó, beleültem vmibe. Aztán fájni kezdett a hasam, hazamentem, ettem, vettem be savlekötőt, nem lett jobb, de azért visszamentem a jáccóra. Aztán mikor hazamentem és pisiltem, láttam h csupa véres a bugyim. Montam mamámnak, fölhívta anyukám, lement a boltba betétér, én meg tusoltam 1 órát. Most 13 leszek 5 nap múlva, nem sok bajom van vele, észre se szoktam venni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!