Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Canesten hüvelykúpos kezelésné...

Canesten hüvelykúpos kezelésnél meddig nem lehetek együtt a palimmal?

Figyelt kérdés
továbbá a tejsavas irrigálást használhatok e a kúpos 3 napos kezelés alatt? igazából szinte közvetlen előtte pont csináltam egy ilyen irrigálást...
2012. jan. 10. 00:19
 1/3 anonim válasza:
elvileg a canestenes kezelés 3 napig tart. nekem a doki azt mondta hogy várjak a kezelés után még 1-2 napot, hogy teljesen kitisztuljak és hogy a gyulladás vagy fertőzés teljesen megszűnjön:D szerintem ennyit te is tudsz várni:D 22L
2012. jan. 10. 08:46
 2/3 anonim válasza:
én is szoktam a tejsavas kezelést csinálni, de szerintem a canesten ameddig hat és folyik a gennyszerű váladék addig ne csinálj ilyet, mert annak természetes úton kell távoznia a szervezetből.
2012. jan. 10. 08:47
 3/3 A kérdező kommentje:
letelt a kúra,gyakorlatilag tünetmentes is vagyok,nem csíp,viszket már semmi,de a szex az még nem az igazi.. úgy érzem "szétszakadok". basszus,ha nem lenne palim,nem is tudnám h nincs minden rendben.. talán csak azért van mert nem vagyok annyira ráizgulva? eddig ez nem jelentett volna problémát..
2012. jan. 16. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!